Whatever weather!

Inlägg i samarbete med Jollyroom.

Det sade pang och så var novembervädret här redan i oktober. Herregud så blött, kallt och ilande det är, vi har till och med fått snö här. Barnen går på en förskola som är ute mest hela tiden och det innebär att dom behöver en hel del bra ytterkläder. Senast önskade pedagogerna fodrade regnställ som komplement och så fick det bli!

Barnen fick ett varsitt par uppsättningar från Nordbjörn med byxa, jacka och dessutom regnhatt och regnvantar. Jag gillar att detaljerna på regnstället går i precis samma ton som mössan. Älskar dom gulliga texterna på mössa/vantar, men det bästa måste ändå vara dom rejäla byxorna. Det är som en fleeceväst på byxorna som gör dels att som sitter uppe väldigt bra, men också ger extra värme till överkroppen.
 
Just nu är dessutom dessa kläder prissängta från 699kr till otroliga 299kr så jag vill verkligen tipsa om det! Vi är så himla nöjda! Ni hittar Selmas rosa regnställ här, Colins gröna här och deras matchande regnhatt/vantar här.
 
 
6
Lovisa

Så fina! Vilken storlek har Selma på sitt set?😊

Svar: Selma har storlek 120 på sitt set och är vanligtvis en 116 :)
Linda Blom

Anonym

Fy farao för att vara ute nästan hela dagarna. Hade vi vuxna velat det tro? I ur och skur 🤔

Svar: Nu skrev jag inte att dom är ute hela tiden i ut och skur, utan att dom är ute ”mest hela tiden”. Det finns såklart undantag där dom väljer att vara inne istället. Men båda mina små älskar att vara utomhus, så jag tycker att det är fantastiskt att dom får vara det :)
Linda Blom

Emelie

Så himla härligt att barnen får vara ute så mycket på dagarna! Det finns inte dåligt väder, bara dåliga kläder!:) Jättefina regnställ!

Svar: Ja jag gillar det också! <3
Linda Blom

Iza

Jag beställde nu! Min son har haft sånna täckbyxor, med en väst sådär, och det har varit jättebra. Men i ärlighetens namn så har jag inte tänkt så långt i förväg i år och fick panik när jag läste ditt inlägg! Fodrade regnkläder! Hjälp! Men nu är de påväg.. 😅

Svar: Hahah! Men så passande att det var på rabatt då iaf! Vi är jättenöjda med dessa! :)
Linda Blom

Natalie

Mina barn går/har gått på ur och skur-förskola och dom älskar det. Pedagogerna läser av barnen bra så orkar dom inte vara ute eller att dom fryser eller så så är dom inne. Jag ser bara positiva saker med en sån förskola. Sonen började på en kommunal först och en dag sa en pedagog att han gärna hade velat ut (stod länge i fönstret och tittade ut) men dom orkade inte gå ut med barnen. Han var dessutom på förskolan ända till 16.30 den dagen och vi han inte gå ut med honom på kvällen heller då maten och kvällsbestyren skulle göras.

Svar: Ja det är samma med våra barns pedagoger! Dom läser av dom :) Selma och Colin ÄLSKAR att vara utomhus! Även om det inte är en ”ur och skur” förskola så är dom ute mest hela dagarna ändå! :) Älskar deras förskola! Åldershomogen och Reggio Emilia inspirerad :)
Linda Blom

Helena

Jag hade älskar att få vara ute mest hela tiden! Det finns inga dåliga kläder, osv.... :) Och för att inte tala om minskningen av bakteriespridning och liknande.

Mer frisk luft till alla!

Svar: JA! Barnen älskar det! Och vi älskar att dom får den möjligheten :)
Linda Blom