Nya garderober i Selmas rum

I fredags fick jag ett infall och byggde ihop nya garderober till Selma på IKEA's hemsida. Jag har länge tyckt att byrån vi ställde in där efter flytten mest har varit jobbig och opraktisk och fick plötsligt nog. När J hade slutat åkte vi iväg hela familjen och köpte hem dom, igår var det dags för montering. Stommarna skruvade vi ihop tillsammans och innehållet tog jag mig an. Skrivade in lådor, monterade hyllplan och åkte inte mindre än två gånger till IKEA för att inhandla galgar, fler korgar, fler hyllplan och liknande då jag under tiden tänkte om.

Min tanke är som ni ser på bilderna att den ena skall ge plat för hennes kläder. Den andra kommer vi att använda som mer blandad förvaring som exempelvis leksaker, påslakan och liknande som är hennes. Jag har en idé till också som troligtvis kommer träda i kraft efter julafton, men det får vi se. 
 
Hur som helst. Jag har använt IKEAs senaste garderobssystem PLATSA. Dom är 190cm höga inklusive benen och 160cm bred (80cm / garderob). Jag byggde ihop två garderober, den ni ser ovan och en med påbyggda överskåp. Blev osäker på om jag mätt rätt och valde att inte köpa dom från början men inser ni när garderoberna är på plats att ni kommer köpa dom också. Det blir alltså två överskåp på ca 55cm höjd ovanpå dessa. Idag skall Jimmy få montera på de guldiga knopparna.
 
Före vade vi denna byrå:
 
7
Anonym

Jätte fint😍 Vi går just och funderar vad vi ska ha för garderober till barnen i vårt nybyggda radhus. Detta blev jag såld på! Vad kostade just denna lösning? Fick inte riktigt fram det på Ikeas hemsida🙈

Svar: Vad kul!! :) Just denna är det enormt bra pris på! Betalat lite över 3000kr för allting :D
Linda Blom

Madeleine

Så fint! Kan du lägga upp en inköpslista 😅

Svar: Det kan jag ordna! Men du kan enkelt bygga en egen på hemsidan :)
Linda Blom

Pernilla Andersson

Snygg garderob. En sådan skulle casper
Ha på sitt rum..
Den var ju supersnygg..

Svar: Tack :) Vi är supernöjda!
Linda Blom

Anonym

vad ligger i dom små lådorna? hur organiserar du? :)

Svar: Det är tofsar, hårband, diadem och liknande saker : ) Kan visa det i ett annat inlägg :)
Linda Blom

Jessica

Väldigt kul inlägg att läsa! :) Blev ju supersnyggt.

Svar: Vad kul att höra :) Tack :D
Linda Blom

Jessica

Wow vilken bra förändring. =) Och förvaring kan man verkligen inte ha för mycket av.

Jenny

Så fint! Vart hittade du dom fina guldiga knopparna?

Svar: På Ikea 😍
Linda Blom