O n s d a g

Detaljer från Colins rum. Bokstavsklossarna i svart och vitt är min favorit, C däremor leker konstant med lastbilen med djur. Så himla fina! Älskar, älskar, älskar träleksaker till barnen. Kommer från Jabadabado.
 
Hej på er!
Den här dagen har verkligen gått i ett. Upp tidigt, lämna barnen på förskolan, jobba några timmar för att sedan sluta tidigt. Hämta Selma på förskolan strax efter lunch, iväg till läkaren, hämta Colin, köpa fika, hem igen, fika, leka, mysa och sedan måla byrån en andra gång och vips så var klickan 16:30 och Jimmy kom hem.
 
Byrån ja! Det är den stora Hemnes-klumpen vi hade i Selmas rum som jag tänkte ställa in på mitt kontor. Men jag är så trött så jag kan kräkas på Hemnes serien så jag skall ge den ett rejält ansiktslyft tänkte jag. Den blir grå och sedan har jag köpt så fina knoppar som jag tänkte skruva på. Nu är hela byrån målad, så under helgen skall vi försöka få ordning på lådorna också. Jag börjar få panik på mitt rotbo till kontor nu :)

Hur som helst! Nu har jag gjort allt jag behöver för kvällen och jag tänkte stänga ned datorn, lägga mig i sängen och starta upp min laptop för att fortsätta kika på SVT's dokumentär om Arbogakvinnan! Rekommenderas verkligen om ni missat det!