Onsdag

Att hösten är här hindrar inte våra kids från diverse vattenlek, playmobil är en stor favorit hos båda två. Mig också iofs, det är nostalgi på hög nivå.
 
Hej onsdag!
Hoppas allt är bra med er!

Här är det lunchrast på jobbet och vädret utanför är mörkt och grått. Det är himla mysigt att sitta på kontoret då tycker jag, lyssna på en podd samtidigt som man får vara kreativ på diverse sätt. Just nu ligger mycket fokus på Halloween såklart, Selmas favorithögtid!
 
Igår när jag kom hem gick jag inte ens in på kontoret hemma, det var så himla skönt! Jag fastnade med pyssel och plock nere i köket istället och stod där i flera timmar och bara grejade. Lagade matlådor, städade, diskade. Ikväll tänkte jag att jag skall försöka sätta mig och fatta lite beslut om färger till hemmet. Har sådan beslutsångest att jag puttat det åt sidan istället, men det börjar krypa i mig rejält nu. Sovrummet blir grönt i alla fall! Selmas blir högst troligt smutsrosa och Colins grått ellet petrol. Mitt kontor blir nog också grått faktiskt.. Vardagsrummet? Kanske någon annan nyans av grått? Haha! Vi får se som sagt.. Fler som har samma "problem" som mig?

Kram på er!
1
Anonym

Åh plymobil. Älskas av alla barnen här på 8,6 och 4 år!!!