T i s d a g

I samarbete med ClubXPRS.

Så otroligt söt och prisvärd outfit. Toppen för 60kr och leggingsen för 50kr, ni hittar dom här.
 
Hej på er!
Det är redan tisdag, fast det känns som att jag nyss tog helg. Vi grejade som ni såg i förra inlägget i Selmas rum i helgen. Byrån fick flytta ut och nya garderober in. Byrån är därmed mitt nya projekt! Den skall renoveras och sedan in på kontoret som förvaringsmöbel där, tills jag bestämt mig för hur det verkligen skall se ut där inne. Vill ni följa makeovern så hojta bara till.
 
Nu är ännu en jobbdag på MyPerfectDay precis slut och jag skall hem och mysa med familjen innan det är dags att köpa ett par timmar framför datorn under kvällen med formeli. Ibland är det svårt att få tiden att räcka till, men jag tycker ändå det funkar faktiskt. Kanske framförallt för att jag tycker så enormt mycket om mina jobb, det är roligt att gå iväg, jobba och greja och känns inte som en börda som det kan göra om man inte tycker om det man jobbar med. 

Men.. Några timmar tillsammans med familjen först som sagt. Den stora frågan då är ju vad sjutton vi skall äta för mat idag? Det ständiga vardagsproblemet.. Har ni några recept på något smaskigt och enkelt?
2
Malin

Rökt lax i skivor, skär upp och lägg i en panna tillsammans med matlagningsgrädde, citronsaft, dill, peppar och pressad vitlök. Låt koka upp och rör om. Koka spagetti till. Det går jättesnabbt att laga och är supergott! Ett annat lättare alternativ är att ta en burk tonfisk, lägga upp i en skål och blanda med grönsaker man tycker om, krydda osv. Lägg det på en smörgås, en ostskiva på, en smörgås ovanpå och in i smörgåsjärnet! Perfekt som lunch på helgen eller lättare middag :) Mina to-go rätter när jag inte vet vad jag ska laga, inte är sugen på något eller inte har tid att laga något :)

Malin.S

Tack för tips på kläder. Aldrig hört talas om men inser de har mycket sånt 7 åringen vill ha nu 😀 hur är de storleksmässigt? Normala?

Svar: Tycker dom är normala i storlek :)
Linda Blom