December 2019 - En livsuppdatering

Nisse har flyttat in hos oss i år igen..

Hej på er!
Long time no see.. Jag har varit allt annat än aktiv i sociala medier senaste månaderna. Det har sina orsaker.. Och om du följer mig på instagram så har du troligtvis också redan sett att det finns anledning till det.
 
Låt säga att jag sedan en ganska lång tid tillbaka har haft det jäkligt tufft. Jag borde ha dragit i handbromsen betydligt tidigare, men har bara bara försökt hålla mig flytande. Pang, bom, brak sade det och nu står jag här. Det är också därför jag valt att sålla bort saker som jag inte klarar av just nu.. Formeli bland annat. Och nu när december är här så kommer jag för första gången på 12(!!) år, inte ha någon julkalender med vinster vecka 1-24. Jag är ledsen för det.. Men det känns som det enda rätta här och nu. Och det är på tiden att jag prioriterar välmående!

Hoppas allt är fint med er!
Stor kram och glad första advent!
5
Sofia

Kommer såklart sakna din kalender, men det är så härligt att du prioriterar dig själv först❤️ En viktig del i rätt riktning, fortsätt så och så hoppas jag att vi snart ”ses” igen.

Sofia

Stor kram till dig Linda! 💕

Marika

Du gör rätt i att prioritera dig själv! Julkalendern är jätterolig men att offra dig för den, nej. Ta hand om dig så du orkar fira jul!

Jonna

Du gör helt rätt i att sålla bort saker och prioritera dig själv!!! Hoppas att du mår bättre snart! Kramar

Anonym

Det viktigaste är du själv och din familj. Kommer självklart sakna din julkalender och saknar dina inlägg, så väldigt trevligt att höra något från idag. Hoppas du får en fin jul ❤️