SmART Pixelator - En perfekt julklapp!

I reklamsamarbete med Pixelator/Proxy

Selma är en, precis som sin mamma, en riktig pysseltjej. Rita, skriva, pärla och liknande. Men sedan en ganska lång tid tillbaka är det just pärlplattor som är den stora favoriten. Ni kan tro att den här fantastiska mackapären har gjort succé här hemma – det har aldrig varit enklare att bygga avancerade mönster och figurer!

Ni kanske minns ritmaskinen vi har sedan tidigare? Detta är en liknande grej fast för just pärlplattor. Med hjälp av en app i telefon/iPad (anslut enkelt via bluetooth), eller direkt i maskinen själv, bläddrar man fram en figur man vill göra en pärlplatta av.

Man lägger dom fyrkantiga pärlplattorna över Pixelatorn, sedan lyser figurerna upp bakom plattan. När man valt en figur kan man sedan i olika steg bläddra fram del/färg som skall pärlas i följd. Exempelvis en cupcakes frosting, bläddrar vidare till strösslet, vidare till muffinsformen och så fortsätter det. Det gör det pedagogiskt och enkelt för barnet att göra sina konstverk. När dom sedan är klara, lyfter man enkelt av plattan och stryker med hjälp av dom medföljande strykpapprena (som kan användas flera gånger).

Selma kan sitta i timmar med sin smART Pixelator ! Det som är så himla bra är att de olika motiven finns i olika svårighetsgrader, vilket gör att den passar alla. Världens bästa julklapp skulle jag säga! Komplettera även med pegs eller paljetter som finns som tillbehör.

Finns att köpas bland annat här.

 
1
Josefine Söderholm

Vilken rolig grej! Måste bara få fråga vad det var för ritmaskin ni har sedan innan? :)