Planerar sovrummet

I annonssamarbete med Ellos.

 
Nytt år är här och vårnyheterna trillar in på löpande band och i takt med det ökar suget att piffa hemma. Vi målade en fondvägg i sovrummet i världens finaste gröna nyans i höstas och därefter stannade det egentligen av. Nu har jag i alla fall beställt dessa fantastiskt snygga gardiner i sammet. 

Vill även beställa sänglampor att sätta på väggen, bygga lite höjd på blommorna i fönstret med hjälp av svarta krukor . Den snygga bordslampan  tror jag också skulle bli riktigt snygg i fönstret. Och prydnadskuddar  kan man väl aldrig få för mycket av? Grått, svart och grönt blir färgtemat som ni kan se. Älskar det!

Tycker verkligen att ni skall spana in Ellos nyheter!
Deras eget märke Ellos Home är min favorit!
 
 
8
StrongMama

Men ååå vad mycket fint !! Jag vet inte om jag ska börja med sovrum eller vardagsrum först eller kanske kök... suck haha

film&serier bloggen

Jag gillar verkligen de svarta gardinerna + sammetsgardiner gör det nästan ännu snyggare tycker jag!

Thiff

Så fint! Tacl för tips, hålle rpå med vårt sovrum, vi flyttade in för ca ett halvårs sedan... :P

Undrar om du inte kan göra ett liknande inlägg, fast med vårskor till barnen? Velar lite på vilken modell från Kavat jag ska köra på :)

Bex

Sammets gardiner är verkligen en favorit hos mig!

Håkan

Underbart att läsa!

Josefine

Sammetsgardiner gör så mycket, vårt sovrum har verkligen fått ett lyft pga det!

Sandra

Har också sammetsgardiner i sovrummet, mörkgröna! Innan hade vi tunna nästan genomskinliga i mörklila m nå växtsilhouette, älskade dom, men så skönt när ljuset blockas ut bättre med dessa tunga gardiner (då har vi ändå både persienn + rullgardin också, jag är väldigt ljuskänslig när jag sover o har nästan alltid ögonmask också..)

Anonym

Fint! Men du får allt gratis va?

Svar: Nej :) Jag köper produkter själv! Däremot får jag betalt för att skriva inlägg/instastories med inspiration som ovan :)
Linda Blom