Så sakta smyger sig blogglusten på..


Hej på er!
Kul att se att ni är ett helt gäng som kikar in här, trots att bloggen ekar tomt månad efter månad. Så sakta smyger sig suget på och jag har kommit till insikten av att jag låter det vara såhär. Jag skriver om det faller på och låter bli om det inte gör det.

De senaste åren har inte bloggen varit en speciellt stor del av mitt liv, nästan så jag skulle kalla det obefintlig. Ni vet ju det och ni vet ju att jag tidigare varit i tankarna om att helt stänga ned den. Men något fick mig att vilja ha den kvar och se på den! Denna söndag fick jag plötslig lust att kika in, säga hej och faktiskt är det så att jag har skrivit ihop ett antal inlägg nu.

Jag fick feeling och jag kände saknad av att skriva helt enkelt! Kanske framförallt behöver jag en plats att fly vardagen lite, en plats där jag kan reflektera och fundera. Det är ganska mycket om vissa dagar är ett fullkomligt kaos. Då kan det vara skönt att skingra tankar, tanka inspiration och koppla bort en stund. Precis sådär som jag gjorde "på den gamla goda tiden" : )
1
Helena Rahlenius

Saknat inläggen ♡

Svar: Vad kul att höra ♡
Linda Blom