Äntligen är Squishies tillbaka!

I annonssamarbete med Proxy


Selma har sedan Squishies slog stort varit helt tokig i de små mjuka figurerna. Sedan framkom, som många av er säkerligen redan vet, att dessa var giftiga och därmed direkt olämpliga för barn att leka med. Då plockade vi bort dom omgående.

Nu är Squishies till barnens stora glädje, tillbaka på marknaden igen och denna gång 100% testade, CE-märkta samt uppfyller den europeiska lagstiftningen kring leksaker och kemikalier. Dessutom uppfyller dom de danska kraven från miljöskyddsverket samt uppfyller de svenska reglerna inom samma område. Tryggt!

När barnen fick se squishies igen så jublade dom, jag menar det verkligen – JUBLADE. Dom slet upp förpackningen en efter en, delade ut dom mellan varandra, Colin fick 2 och Selma fick 3 – rättvist va? Haha! Livet som lillebror.. Lika nöjd med det var han och sedan har dom lekt ”barnvakt” tillsammans, med de små färgglada och mjuka figurerna som barn, i flera dagar nu. Jag skulle tro att det är fler än jag som hyllar varje liten grej som får ett syskonpar att hålla sams? Med det sagt – dom älskar verkligen Squishies och jag förstår varför, dom är verkligen super mysiga!

Ni hittar leksakerna hos bland annat Lekia.
 
 
9
emelivet.blogg.se

Åh vad fint😊

Malin

Åh! Kul att det har kommit upp ett inlägg. Har verkligen saknat dina inlägg. ❤️

Hanna - Hälsa och träningsglädje

Men så gulliga de är och vad bra att de uppfyller alla kvalitetsmärkningar.

Marika

Jag har missat denna grej totalt, eller inte totalt då Saga sett på youtube men inte figurerna i sig. Tack för tipset, ska nog se om jag kan överraska henne med en till helgen! Härligt att se en bloggpost förresten även om jag är lika glad över instagram- inläggen!

Nk

Finaaaaaaa

Nk

Finaaaaaaa

Anonym

Saknar din blogg och instagram, hoppas du är påbättrande ❤️

Anna

Ingen julkalender i år?

Anonym

Hmm, vad är det för kemikalie som gör de mjuka? Mjukgörare är allt annat än bra, trots att många länder godkänner dem. Sjukt att göra reklam för dem för de ÄR farliga. Finns andra roliga, plastfria leksaker.