TV-kändis köper sex..

Så.. Svensk TV-kändis köpte sex inatt - ertappades vid stor razzia. Tacka fan för det! Följderna? Han gråter ut på sociala medier, hejas på och peppas av mängder av människor, får sedan utrymme i TV4 för att "berätta sin egen historia" om det hela och jag fullkomligt exploderar av ilska.

En man har alltså köpt sig rätten till en utsatt kvinnas kropp, han har betalat för att svika sina barn och sin flickvän - sedan är det han som får utrymme att "förklara sitt eget handlande". Hävdar att det är första gången det händer och att han "skäms" för det han gjort. Så enkelt att skylla på självdestruktivitet.. Han säger sig ha gjort detta p.g.a "ett hål inom sig".

I helskotta heller! Jag köper det inte.. Jag är helt övertygad om att han är ångerfull av den anledningen att han blivit ertappad - avslöjad! Och nu är han desperat i att försöka släta över sitt eget idiotiska handlande. Jag blir så provocerad över hur inriktad på sitt eget JAG han är, sitt eget mående, sitt hål inombords o.s.v. BUHUUU! 

Kan inte låta bli att slungas tillbaka till "Cissi&Virtanen"-historian som också var helt orimlig. Fy vad trött jag blir! Varför får dessa män så mycket utrymme, men kvinnorna, dom riktiga offren - dom får stå tillbaka minsann. Samhället ändå.... Pust..

Och har sitter jag nu som mamma till både en dotter och en son. Livets största utmaning!
6
Anonym

Så bra text!! Tack för kloka ord 🙏🙏

styrkaviljamod.blogg.se

Som mamma till två grabbar tänker jag hela tiden på det ofantliga föräldraansvar jag har. Jag hoppas mina barn behandlar sina flickvänner med respekt och kärlek. Som de gör med mig. 💕 Även om det är tonårstrassel finns grunden där! Bra inlägg!

Lin

Tål inte dessa män med deras ”det är för att jag mår dåhåhååååligt”. Nej, det är för att du är en dålig människa.

Carro

Så sant😩

Milla

Det är HELT sjukt.

Moa

Eller hur! Och att skylla på ”självdestruktivitet”, alltså nej. Det finns flera sätt att vara självdestruktiv men att KÖPA sex är inte ett av dem...