4 dagar på vift

Hej på er!
Tidigt i lördags packade vi in oss i bilen för att bege oss mot Småland - där har vi sedan spenderat våra dagar tills vi ikväll var åter hemma i Värmland igen. Så himla härliga dagar, även om semestern fick ett abrupt slut p.g.a. det hiskeliga ovädret som drabbade delar av Sverige idag.

Vi var mitt i Astrid Lindgrens värld när åska, blixtrar och ett regn utan dess like härjade fritt. Sjukt obehagligt var det! Det small och blixtrade samtidigt, med andra ord var vi väl så gott som mitt i åskovädret.. Selma är åskrädd, jag likaså. Det slutade med att vi beslutade oss för att åka hem vid 14:30. Trist att vi inte hann med allt vi önskat, men jag hoppas nästan att dom ställde in alla föreställningar resten av dagen med tanke på alla skådespelare..

Hur som helst! Fina dagar har vi haft och jag skall berätta mer. Men just nu är jag i valet och kvalet att byta bloggportal. Bara att få upp det här lilla inlägget har tagit hela kvällen, helt orimligt! Tar ju bort glädjen också, det skall vara roligt och enkelt.

Så du som läsare:
VAD är viktigt för er när ni läser en blogg? Dela gärna med er :)

 
5
Julia

Håller helt med dig. Jag bloggade på Blogspot ett bra tag men tröttnade när bilderna aldrig blev högupplösta, och så tyckte jag att det var svårt att få till en fin design, något jag själv uppskattar när jag läser en blogg.

Amanda

Jag tycker det är viktigt att det är lätt att kommentera och att man kan fortsätta läsa nästa inlägg efter kommentarerna utan att behöva gå bakåt ett steg. Dålig förklaring kanske!

Svar: Förstår precis!! Och jag är helt enig med dig! Löpande inlägg och lätt att läsa vidare! :)
Linda Blom

Anonym

En snygg, stilren design. Och absolut INTE mobilanpassad hemsida. Tycker det är hemskt och ser konstigt ut. Plus att man missar mycket, som man ser om hemsidan inte anpassas.

Och sen såklart intressant innehåll och ett korrekt språk/stavning.

Svar: Hur upplever du min blogg som den är just nu? :)
Linda Blom

Anonym

Svar: Jag älskar att läsa din blogg, men sitter sällan vid datorn & via telefon och iPad går det inte att kommentera då det hamnar text ivägen så man inte ser vad man skriver.. Så gillar inte alls det där mobilanpassade läget som man kan ha igång på blogg.se. Men har följt din blogg sen du var gravid med Selma, så blev glad när du började blogga igen :)

Svar: JÄTTEBRA att veta! :) Jag stängde faktiskt av mobilanpassningen direkt! :D Se om du upplever det hela bättre nu! :) Jag är fortfarande i valet och kvalet att skapa en helt ny blogg på egen plattform :) Superkul att du gillar bloggen <3
Linda Blom

Hannas krypin

Intressant det där med inte mobilanpassad. Gick direkt in på min blogg och testade designen på telefon i mobilläge och inte inte. Jag måste säga att jag föredrar mobilanpassat även om det blir tråkigare att kommentera.