Esters Café

Sedan Selma föddes har vi haft som tradition att i alla fall en gång varje sommar besöka ett glasscafé av något slag. Första åren var det i Mariebergsskogen, sedan har vi varit till mormors glasscafé och senaste åren har vi varit iväg till Esters Café  i Långserud också, som nog ändå tillhör favoriten. Det tar ungefär 50 minuter från Karlstad. 

Igår var vi där tillsammans med mina föräldrar, barnen valde varsin glass där man även får behålla muggen. Ni ser ju vilka galna glassar det är och det finns inte en chans att dom orkar äta upp hela. Jag tog en liten mjukglass med topping och även det blir man ju mätt av. Men hela upplevelsen i sig är ju himla trevlig och det är mysigt med traditioner. Himla gott är det i alla fall! Blåbärsglassen är min favorit!

Fina utmärkelser minsann..
3
Emelie

Vilken rolig tradition 😊

Svar: Det är supermysigt!! Första åren åt ju inte barnen någon glass, Selma var bara 2 månader, haha! Men nu är den väldigt uppskattad av oss alla :)
Linda Blom

Tess

Vi kom äntligen iväg dit i år för första gången :-) Mäktiga och häftiga glassar! Mitt barns favorit var också blåbärsglassen. Nu minns jag inte vilken den var med i, för vi beställde två olika och så smakade vi lite här och var. Minizingo och Game over var det iaf :-) Mysigt med butiken och blomförsäljningen också. Det kommer nog bli fler besök här framöver!

Svar: Vad kul att ni också besökt Esters! Visst är det såå mysigt? Och ja.. Blåbärsglassen.. SÅ GOD! Den finns i flera olika har jag sett :)
Linda Blom

Anna

Ni måste ju besöka Liljenäs Gård i Segerstad. Nyöppnat glasscafé