Det växer så det värker

Bilder på magen i slutet på vecka 13 (12+5)
 
Söndagar är dagar då jag bestämt mig för att fotografera min mage och därför kommer bilder i outfiten ovan komma upp varje söndag. Egentligen går jag in i ny vecka på tisdagar, men då dyker det istället upp i den här kategorin  med lite andra bilder, ett projekt som jag dragit ihop med fotografen Emma. Hon skall hjälpa mig att fotografera magen under graviditeten och detta gör det lite roligare för mig att sedan göra min allra första fotobok.
 
Nåväl, jag och älskade har skrattat gott när vi jämfört bilderna. Det är inte konstigt att jag har haft relativt kraftiga ligamentsmärtor denna veckan. Magen har ju verkligen växt till sig.. Helt otroligt egentligen, för man märker inte skillnaden själv när man ser den varje dag. Det blev så uppenbart när man får det såhär svart på vitt. Och jag tror verkligen att jag började fotografera i rätt vecka. Det här är så spännande!
 
Skillnaden mellan vecka 12 och 13.
45
Rebecka Vigren - Fotoblogg

Syns verkligen skillnad, vad kul :) Såg du förresten "What to expect..."? Såg den igår och tyckte verkligen om den, måste vara lite extra kul om man är gravid själv också tänker jag, haha :)

Svar: Jag gillade också den : ) Riktigt mycket faktiskt!!
Linda Blom

Annie

Oj vad den växt mycket redan. Så mysigt! Min mage började inte synas förrän i vecka 20 :(

Emma

Åhh vad magen har växt!:)
Längtar så efter att min mage ska börja synas. Väntar vårt andra barn och är i v7 nu. Man vill verkligen ha de kommande veckorna överstökade så risken för missfall minskar! Ska bli spännande att följa er resa:)

Anna

Oj vad den växt mycket :) Ska bli riktigt spännande att få följa resten! :)

Mette

Fin du ær Linda!!

Emelie - Fotograf och design

oj! Vilken skillnad! :)

Linda Cathrine

Ja vilken skillnad det är :) ser ut att bli en jättefin mage

Joanna / byblondie.se

Oj då! Vad spännande :)

marycaroline.blogg.se

Det är jättekul att följa sin egen graviditet vecka för vecka :) Fotografera sig varje vecka och sedan jämföra och se hur magen växt :) Och läsa om vad som händer inne i magen och kroppen i graviditetsveckorna :) Om några veckor blir det ännu roligare för dig när du får en mer riktig babybula och sen när du kan känna bebisens rörelser där inne :)

Sandra

Åh, längtar efter att det ska börja synas på mig med, men än så länge är jag ju bara i nionde veckan så jag får väl ha lite tålamod :)

jennys dockhus

det går fort :)

lovisa

Åh vilken fin blogg! :)

sofi

åh så den växt! fint! <3

Alisa - Amor Vincit Omnia ♥ Gravid

Hehe det händer mycket, mer än man tror :) för mig small det till efter vecka 14. Nu när jag tittar på min v 14 mage & min dagens v 18, jisses vilken skillnad, som den växt :) Det är så mysigt :)

Anonym

oj vad den växt hehe, har du fått några bristningar på magen än?

Svar: Inga bristningar någonstans, än : ) Men så är jag ju bara i (snart) 14:e veckan : )
Linda Blom

Malin S

Men oj - vilken skillnad! Myyys! Ångrar så att jag/vi inte var bättre på att fota magen när Wilma var där i... åhhh...

Cherie | Börja Spring

Det är så härligt med att följa magen :) Jag ångrar att jag inte var mer noga med att ta ordentliga bilder på magen men det får bli så om vi någon gång skaffar en bebis till :)

November

oj vad fort det går haha :)

Josephinewestling - Mamma till Vira

det är så kul att se skillnaden på sin växande mage ;)

kram

erikasblogg.se

OJ vilken skillnad! Underbart :)

mariekarolina

Åh så mysigt det är med en växande bebismage! I slutet vill man inget annat än att bli av med magen, men tänk så snabbt man längtar efter den igen sedan :)

villafunk.blogg.se

Vilken växtspurt! Jag går snart in i vecka 16 och är inte alls lika stor. Men det kommer nog. :)

Svar: Ja det kan man lugnt säga.. Höll på att tappa hakan!! Skiljer bara 2 veckor på oss, så din kommer nog när som den också : ) Undra hur jag ser ut i v.16 om de fortsätter i den här farten!! haha!
Linda Blom

Hanna - gravid i v 22.

Oj vad det växer och gror =) Mysigt.
Jag kommer ihåg att i v 17 så kunde jag verkligen känna hur det växte, så häftigt! ;)

Sofia Werlin

Vilken skillnad :) ska bli spännande att se dom andra bilderna sen i den nya kategorin :)

Ebba M

Oj så det växer! Så underbart, blir helt glad och varm haha!

villafunk.blogg.se

Hehe ja det blir ju kul att se! Endel växer ju snabbt redan från början och sen stannar det av och tvärt om. Känns som jag väntat på magen hur länge som helst nu. Redan från första dagen gick man ju och tittade på den i spegeln och trodde den skulle växa över en natt. ;) Har ni börjat kolla något på vagn och sånt då? :

Svar: Jadå, vi kikar en del! Men jisses.. Innan var jag helt säker på en bugga, men nu börjar jag fundera riktigt mycket. Jag är t.o.m. osäker på om jag ens vill ha svängbara hjul plötsligt, haha! Ni hade bestämt vagna va? : ) Varför valde ni bort buggan?
Linda Blom

Sandras Värld

Finis!!! Kram

villafunk.blogg.se

Ja vi hade bestämt hos en en bugga men så tidigare i veckan var jag hos en bekant som kör den. Hon sa att hon var nöjd men att det kändes plastig och gick ganska stötigt, det var inte nått gung direkt i den. Berättade för henne att vi funderar på den eller Brio Go eftersom den kommer men fasta stora terränghjul som man kan byta till när man vill. Då sa hon att hon absolut skulle vilja ha en sån hellre och försökt övertala sin sambo om att byta vagn på en gång. ;) Det är för- och nackdelar med alla vagnar, finns ingen perfekt men vårt val känns än så länge rätt. Beställde den igår. :-)

Svar: Okej : ) Jag skall ge mig ut och kika lite framöver, Provköra o.s.v. Lättare så än se bilder på nätet liksom : ) KUL med vaaagn! När beräknas den komma och vart beställde ni? : )
Linda Blom

Sanna

Oj vilken fin mage :-) Även om det inte är bebben eller livmodern som fyller ut den än så är det så härligt när den börjar titta fram, det är ju sååå mysigt! Saknar min mage!

Erika Kvarnlöf

Åh vad kul! Jag fotade oxå min mage varje söndag. Det är så himla kul att titta på bilderna i efterhand. Kram Kikan

michaela- med syskon i magen♥

hoppsan, här går det undan =D men det är härligt, man vill ju gärna att hela världen ska se att man går omkring med en skatt :)

Annster

Det går snabbt :)

Mommis

Hej Linda, goingar när får jag prata med magen?Gjorde alltid det när du låg i din mammas mage och dom kom upp till Karlstad från Trollhättan. Kramar till er alla 3. Mommis

Svar: Det är bara du pratar på så snart vi ses :D Kram!
Linda Blom

Maria - mamma till Liam ☆

så fin magen är!
var beredd på att det sen kan stå still ganska länge. bebisen är liten så länge i magen. den behöver egentligen inte mer plats förrän efter vecka 20. då många börjar märka hur magen växer allt snabbare och det börjar synas :)

Svar: Jadå : ) Jag är beredd för det, det var därför jag blev så förvånad att det hänt såhär mycket på bara 1 vecka. Vet att det kommer växa olika fort i olika skeden : )
Linda Blom

villafunk.blogg.se

Vi beställde det från kopbarnvagn.se och jag tror leveranstiden var ca 13 veckor så det är ett tag kvar! :)

Svar: Köpbarnvagn ligger typ 2 minuter från där jag bor, så det är dit jag skall iväg och känna och klämma lite tänkte jag : ) Hihi
Linda Blom

villafunk.blogg.se

Vilken lyx!! :)

Sofia´s Dressingroom

Så fin magen är;-) Fint när det syns lite tycker jag:) Stor kram

Fotograf Linda-Pauline Pehrsdotter Weglin

Åh vad det växer! Jag längtar tills min börjar synas mer ;)

Svar: Tänk vad mycket man längtar redan i en graviditet : ) Efter vecka 12, efter större mage, efter rörelser, efter ultraljud, efter bebis o.s.v. Hihi. SÅÅ svårt att bara vara i nuet : )
Linda Blom

Fotograf Linda-Pauline Pehrsdotter Weglin

sv; Ja jag är jätte otålig! Haha! Det är ju JÄTTE lång tid kvar till maj ju....men men..tider kommer säkert rinna iväg! Kul att se bilder på din växande mage, det kommer så småningom jag att ta också, men inte riktigt än ;) Ska vänta några veckor till innan det publiceras officiellt.

Svar: Jag tog första bilderna i slutet på vecka 12 : ) Det kändes lagom, och poff sade de så var ju magen bra svullen, så tror vi började i rätt tid ; )
Linda Blom

Fotograf Linda-Pauline Pehrsdotter Weglin

sv; Ja men precis, jag har också tänkt väntat tills dess :)

Victoria

Så roligt att ni börjar märka av magen :)

Sara Björk

Vilken söt bula =)

my

Aaww, bebismage! önskar er all lycka!

Bina

Hej, jag undrar ifall du kan skriva ut vart dina fina kläder är ifrån :) Tycker att du klär dig jätte fint!! :)

Svar: Den här tröjan är en gaaaaaammal trasa från gina tricot, men perfekt att ha till en växande mage : ) Tightsen är mamma-tights från H&M : )
Linda Blom

Anonym

De är ju inte en "riktig" bebismage, utan mer svullna tarmar ;) Riktiga magen ligger några veckor fram..

Svar: Jag är väl medveten om att det inte bara är bebisen som tar plats, på dom här bilderna var bebben runt 6cm huvud till stjärt. Men att magen växer, det gör den. Spelar det för övrigt någon roll? :) Det är för MIN skull, att jag skall kunna gå tillbaka och minnas, jämföra veckor o.s.v som jag lägger upp detta i bloggen.
Linda Blom