Här sover hon gott..

Säng från Sebra, sänghimmel från Ellos, Mailegkaniner och gris från Ellis Corner, kuddar i en salig blandning från både H&M och Frank & Poppy. Matta från H&M, docksäng från Smallstuff, lapptäcket är Newbie. Lådorna under sängen är från Maxi och bordet Netto.
 
Hej och hå!
Kvällen är här.. Trött! Lyckades väcka Colin när vi gick och lade oss natten till idag och sedan tog han åter morgon halv 4. Jo jag tackar! Haha! I övrigt tycker jag att våra kvällar och nätter har gått så mycket bättre sedan vi tog steget och bröt natt-amningen (skrev om det här). Men det lär väl vända nu när jag skrev dom orden. Småbarnslivet.
 
I skrivande stund sitter jag och kikar efter gardiner till Selmas rum.. Jag har beslutsångest! Till Colins rum var det ganska givet vad han skulle ha.. Men Selmas är svårare.. Ljusrosa eller vita längder tänker jag på nu, vill behålla det så ljust som det är nu.. Tänker att längder är finast faktiskt, då vi dessutom kommer att behöva sätta upp rullgardiner i alla sovrum. Det finns inga persienner här nämligen.. Den här tiden på året funkar det utan, men snart går vi åter mot ljusare tider och vi skall ju faktiskt bo här ett år till.
 
Hundarna ligger tätt intill mig på varsin sida. Tyra kämpar på med kragen och jag fick hjälp av mamma att lägga om bandaget på hennes tass tidigare idag. Det är lättare sagt än gjort att få till det på en sådan liten mini.. Hon väger bara 1,2kg så det är ingen stor hund vi har.. Polly är något större med sina 1,5kg. Kan inte förstå att dom blir 10 år dagen efter min födelsedag.. TIO!! Tänk att april är månaden som bringat tre av våra fyra småttingar till oss. Polly flyttade in till oss något senare än Tyra.. September 2007. Tio år.. Herregud <3 Och att jag blir 29 skall vi inte ens snacka om..
7
Jeanette

Hon har det jättefint :)

Svar: Tack :)
Linda Blom

Eira

Men duu vad fint det är!! Äsch, 29 är väl ingen ålder ;)

Svar: Jo!! Jag förstår inte hur fort det gått!! Haha :)
Linda Blom

Denise Hinkelman

Helt underbar fint för Selma! 💗

Anonym

Vad är det för lapptäcke som Colin och Selma har i sina sängar? 😍

Svar: Står i detta inlägg :) Båda är från Newbie :)
Linda Blom

Thoria

Vad mysigt hon har det :) Kan tipsa om mina favoritlängder just nu som kommer från Rusta - har de vita i både vardagsrummet och i matsalen och de ljusrosa har min dotter i sitt rum. Helt såld på dem! :) https://www.rusta.com/se/gardinpar-sofia-p50411304.aspx

Svar: Tack för tips :)
Linda Blom

Hanna Karlsson

Vad fint det är! Gott nytt år.

Johanna

Så fint hon har det. Jag är så kär i dessa maileg kaniner men har inte gett mig tillåtelse att köpa någon på grund av priset då jag var mammaledig, men nu när jag snart har jobbat i ett år igen så tror jag nog att det får bli en kanin till Alma till påsk <3 Då återstår ju bara det svåra beslutet att välja vilken av alla söta kaniner^^