Torsdag och lite "f*ck you" på det..

Så nöjd med fotbollsmålet vi haft sedan tidigare i somras här ute på gården. Rejält och alla kidsen här ute använder det dagligen. Colin är riktigt förtjust i boll-lekar och både sparkar, kastar och rullar gärna både inomhus och utomhus. Till sin pappas stora glädje som försökt få Selma intresserad sedan hon var pluttis, utan vidare framgång, haha. Målet kommer från Pinepeak på Jollyroom.
 
 
Hej på er!
Ni vet lugnet som lägger sig över ens hem på kvällen.. I alla fall i vårt hem när barnen sover, jag sätter mig framför datorn med något gott att knapra på, TV:n surrar i bakgrunden och jag får koncentrera mig på lite kreativt jobb. Jag gillar den stunden! Även om det som sagt innebär effektivt jobb, så bryter jag av det ibland med lite shopping, slösurf och annat avkopplande.
 
Efter förskolan idag tog vi som vanligt mellanmålet ute med kompisar. Just nu är det mycket nyttiga muffins som gäller och barnen älskar dom jag bakade igår på havregrynsgröt med kanel och äppelbitar. Recept finner ni här om ni vill. Jag har fått tips på banankakor med havregryn också, som jag måste prova någon dag. Det är så enkelt nu när båda barnen äter samma och Colin framförallt börjat gilla det mesta. Han var ju en riktigt kräsen pojke första tiden när det kom till annat än mammas mjölk. Jag ammade honom till 10,5 månad. Inte fullt ut hela tiden såklart, men det var inte förän för några månader sedan som han verkligen började uppskatta mat ordentligt. Nu "mmm:ar" han nästan alltid vid första tuggan, gullgosse <3
 
Idag vid matbordet höll vi föresten på att sätta i halsen både jag och Jimmy när Selma plötsligt utbrister. "Vet ni, det är här ett svärord" och visar det berömda långfingret. Eeeeeeh!? Okej!? Och det har du lärt dig var och av vem? Det har skett på förskolan givetvis, annars är vi ju alltid med och omkring henne, men vi kunde ärligt talat inte hålla oss för skratt. Både jag och Jimmy tittade storögt på varandra och undrade vad sjuttom som precis hände. Haha! Men så drog vi den där harangen om att det är helt rätt det hon säger, det är ett svärord och det kanske inte är så speciellt bra att använda sig av det utan att man istället kan uttrycka sig på andra vis oavsett om man är glad, vill skoja eller faktiskt är arg eller ledsen. Alltså ni skulle ha sett henne där med långfingret uppe.. Lilla knasiga älskling.
 
 
7
Hanna Karlsson

Haha, jag försöker föreställa mig Selma peka finger. Det går sådär... Jag hade också haft svårt att hålla mig för skratt om det hände mig. :-)

Svar: Haha! Vi blev såå himla chockade!! :'D
Linda Blom

Amanda Bloom - Mamma till enäggstvillingarna Lion och Wille

Haha!!! Hon har blivit såååå stor =)

Svar: Jag veeeet! Vi förstår inte riktigt hur det gick till, haha <3
Linda Blom

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Hehe det är charmigt med barn ;). Man får verkligen lära sig mycket genom åren med :-p

Svar: Ja herregud vad mycket roligt som ploppat ur hennes mun sedan hon började prata, haha <3
Linda Blom

Hanna

Hej! Är det er Brio Smile som Colin sitter i på bilden? Hur trivs ni med vagnarna? Vet att du upplevde körglädje så mycket med Emmaljungan och nu när vi väntar första lilla ongen är vi sugna på just en sådan. Men känns den stor i vissa lägen (som i inlägget) så ni då föredrar brion? Tacksam för svar, vilken djungel det är!

Och gällande Emmaljungan, har ni lyckats hålla den ren i den ljusa färgen eller blir man automatiskt mer "försiktig" för att försöka hålla den ren? ^-^
Kram!

Svar: Hej :) Nä, det är vår Emmaljunga Super Viking. Otroligt nöjda med vagnen och har alltså bara bytt vita Nitro-sittdelen mot denna, chassit är samma. Denna är mindre, men vi har vita nitro-sittdelen kvar också :)
Linda Blom

Josefine

Du har säkert hört det hundra gånger förut, men barnen är verkligen såååå lika dig!

Svar: Haha, ja <3 Brukar få höra det :D
Linda Blom

Sara

Haha gulligt ändå! 😂 Vi ska köpa bilbarnstol nu och jag kollar på Besafe. Har du bra koll på vad skillnaden på izi plus och izi kid x2? Är det isofixgrejen som är skillnaden? Vi bor en bit utanför stan och åker mycket bil med vår lilla älskling så jag vill ha det allra bästa. :)

Svar: Hejsan :)Japp! Den enda skillnaden mellan stolarna är monteringen (och därmed maxvikten) i övrigt är dom identiska :)
Linda Blom

Moa

Hahaha, ja förr eller senare lär man sig det 😂😂😂

Svar: Hade föredragit senare!! Haha 😂
Linda Blom