I detta nu..

Hej på er!
Pannkakor in the making, så jag passar på att ha datorn nära till hands och svara på lite mail. Hektiska dagar på jobbet just nu och det är så himla roligt! Vi packar flera hundra kalaspaket varje dag, men framförallt märks det att det är högsäsong av bröllopsdekorationer. Och möhippor! Mängder av möhippor. 

Nåja! Pannkakor som sagt.. Vi är en riktigt pannkaksfamilj men nu var det många veckor sedan. Går ju att göra på så himla många sätt (se några här i min mat och bak kategori) och det är ett säkert kort när det kommer till barnen. Dom äter egentligen det mesta, men dom är små i maten. Pannkakor däremot går det ned desto mer av. 

Fredagar är min och barnens lediga dag tillsammans, men då vi har så galet mycket att göra så blir det ett pass imorgon också :) Sedan blir det helg! Så himla konstigt känns det.. För jag hade lördag i huvudet igår redan. Brukar inte bli riktigt såhär förvirrad av lediga dagar annars.. : )

Kram på er!
 
 
1
Moa

Jag jobbar på MediaMarkt och vi får slut på fläktar och AC hela tiden (det kan komma in en pall och så tar det slut på två dagar...). Det märks vilken tid på året det är när man jobbar inom handel 😂