Mobilbloggar

Hej igen!

Älskling kom hem och tog datorn i beslag. Han har 5% kvar till 70 leveln så de är klart han får spela:) Jag tänkte fixa msn på mobilen igen. Var länge sedan jag hade det.
4

Tävling i samarbete med modeakuten.se

Nu har jag och Linda på modeakuten planerat ännu en stor tävling. Men vi har lite beslutsångest på vad priset skall vara. Därför frågar jag er, läsare och förhoppningsvis deltagare. Vad skulle NI vilja vinna?

Exempel på priser:


 



 

- Pumps
- Mysdress
- Valfria jeans
- Piercingpaket
- Presentkort

Har ni något eget föslag på pris, tveka inte att skriv det : )
Gå in här för att se vad som finns.
60

Det blåser storm

Hej vänner!

Lindas Lya ser ut att ha förvandlats till en modeblogg idag. Så är inte fallet även om jag, tro de eller ej, älskar kläder och skor.  

Älsklingen är iväg och tränar fotboll just nu, han har börjat med det igen nu. Det verkar som han tröttnat lite på innebandyn faktiskt. Han verkar inte känna alls lika mycket sug att åka iväg på innabandy träningarna. Kanske är bra för honom att få lite variation.

Jag placerade mig självklart här, hos min kära blogg och världens goaste läsare, för det är ni faktiskt!

Tänkte försöka promenera en sväng med Polly & Tyra, men det blåser storm ute. Ungefär så mycket storm att mina två chihuahuor skulle kunna förvandlas till sådanadär drakar man leker med i ett snöre när det blåser ute, ni vet? Vi var inte så sugna på det någon av oss faktiskt. De placerade sig i sin bur och sover som stockar nu istället.

Vad gör ni vänner? : )

4