T i s d a g

Hej vänner!
Tisdagen är här och jag har fortfarande huvdvärk..
Natten var ganska tung faktiskt, då jag lade mig och försökte sova men kände någon inre stress att jag gick upp och jobbade istället. Visste att jag hade mängder av beställningar att packa under dagen idag samt fakuror att skriva, men jag satt uppe till halv 4 imorse och färdigställde dom istället under natten. Det är en del jobb kvar, men ändå skönt att ha IKEA kassarna med alla ordrar färdigpackade i hallen, redo för att åka iväg till postkontoret.

Idag skall vi åka till Storfors då J's lillasyster Ronja fyller år. Det blir smörgåstårta och lite annat gott. Det var väldigt länge sedan jag var i Storfors nu.. Känns väldigt avlägset att vi faktiskt har bott där. Man glömmer så fort, samtidigt som allting känns så nära. Jag trivdes inte riktigt med att bo där, men det är skönt att komma dit för att fly vardagen lite. Känner ett lugn när jag kommer till byn.. Kanske för att jag inte har allting med jobb o.s.v. så nära där, även om jag har laptopen med, så kan jag inte jobba utan allt packmaterial o.s.v. Det är nog bra för mig, om än bara för en dag : )

Jag har satt ihop några nya, fina färgkombinationer på namntavlan BUSIG.

5

Vardagslyx!

Jag fick ställa in vår underbara måndagstradition idag, p.g.a. att jag varit hängig hela dagen. Huvudvärk och bara varit allmänt konstig i kroppen. Eftersom att middagen skulle varit hos mig, så kände jag att jag inte riktigt orkade med allt som hör matbjudning till. Men det blev trots allt lite mat här hemma för mig och sambon. Äta bör man ju..
 
Det blev farmors godaste recept på köttfärspaj och fetaostsallad. Mmmm!

11

BILDREGN: Betydelsefulla du!Det är omöjligt att beskriva hur mycket alla mina kusiner betyder för mig.
Ovan ser ni den enda linslusen av dom alla, underbara, älskade Julia.
Samtiga bilder fotade jag på födelsedagskalaset igår.

10