Ett första dygn tillsammans..

Det var här vi tillbringade vårt första dygn tillsammans efter vår andra förlossning, det var här inne första mötet mellan lillebror och storasyster skedde och det var här inne vi tillbringade och firade vår förstfödda på hennes tredje födelsedag. Det kan även vara så att vi tillbringade vår första tid tillsammans som nyblivna föräldrar för tre år sedan också, jag kände igen vägen, rummet och våningen. Men jag är inte helt säker på det sistnämda.
 
Tänk att vi blev välsignade just honom. Vår Colin. Tack Malin för att du kom och träffade oss just denna dag och tack för att du förevigade vår dygnsgamla lilla son. Du är magisk <3
14

Lekdejt hos Becky

I veckan var vi hemma hos min vän Becky med familj och visade upp Colin för första gången. Lekte i flera timmar, åt god mat och hade det sådär mysigt och skoj. Selma var såå glad nere i deras lekrum och somnade som en stock i bilen påväg hem, Colin likaså som dessutom tog en näst intill hel natts sömn därefter. Tänk att det är fem barn när vi ses nu.. FEM! Så himla himla härligt!
 
Minns tillbaka maj -13 när vi var där med Selma för första gången.. Känns ju inte som tre år sedan, samtidigt som det känns som det vore betydligt längre. Det där med tid.. Så himla svårt att ta på.
3

Mintgrönt

Selma i kläder från ljuvliga POMPdeLUX och Colin i Newbie - Foto: Malin Stolt.
 
När Colin var 10 dagar gammal åkte vi hem till Malin för en kombinerad nyfödd och syskonfotografering. Tanken var sovbilder, men som synes på bilderna så var han klarvaken genom hela fotograferingen. Men.. Inte mig emot! Han har, likt sin syster de piggaste och vackraste små runda, blå ögonen jag skådat. Att få minnas tillbaka dom även från babytiden känns fint <3
 
Jag valde att syskonmatcha dom i två av mina absoluta favoritfärger i barnens garderober - vitt och mintgrönt. Det här med syskonmatchning är verkligen roligt och det behöver ju inte innebära att dom han samma plagg på sig, utan enbart samma färg eller liknande också. På just fotograferingar ger det en fin helhet och en "hör ihop" känsla.. Och vad hör väl mer ihop än syskon och deras syskonkärlek? För jag kan säga såhär, det finns inget viktigare i Selmas liv för henne än lillebror.
 
På tal om POMPdeLUX föresten! Mellan den 2/5 - 8/5 erbjuder alla shopping advisors upp till 40% rabatt på utvalda stilar om man handlar via dom (gäller ej vid nybeställning via webben). Så passa på att boka en egen visning eller närvara på ett öppet hus. (Ni finner en shopping advisor och mer information om kampanjen här). Som jag nämt tidigare handlar jag alltid via Anna här i Karlstad och jag skall nog föröska boka in en egen visning snart. Säsongens blev inställd på grund av magsjuka senast och sedan kom ju en liten prins till oss.
3