Vinter

Hej på er!
Vi tog ett beslut om beslagen till köket igår och det blev dom krom/svarta. Vi avbeställde dom andra och beställde dom nya - det som var bra var att dom dessutom kommer tidigare! Så vi kan montera beslagen lagom till vi flyttar in, perfekt!

Inatt kom snön till Karlstad.. Vi är många runtom i Sverige som haft den berömda snöstormen på besök, det blev nästan lite otäckt där ett tag när det tjöt i våra fönster av blåsten. Men vi tog barnen med oss till Nettoparken, mötte upp vänner och spenderade en stund bland all snö. Det är plusgrader, så vi kunde bygga koja och snölyktor också. Det enda jag ångrar var att jag inte tog med varm choklad, för hur varmt jag än klädde mig så var det som saknades. Alla andra dricker ju kaffe liksom ; )
 
 
2

Beslag - vi behöver hjälp!

Hej på er!
Den här helgen har båda barnen sovit hos sin farmor, utan mig och Jimmy, för första gången. Vi brukar alltid åka dit tillsammans annars, alternativt att bara J varit där med barnen, men denna helg blev det alltså premiär. Detta resulterade såklart i välbehövlig sömn för mig och min kära. Så lyxigt!!

Men det har också givit mig extremt mycket tid över att fundera på vårt kommande kök. Eller ja.. Kökets beslag snarare. Vilket huvudbry alltså! Och I-landsproblem givetvis. Men en så liten grej som köksbeslag kan ändra ett utseende på ett helt kök. Jag håller på allvar på att bli galen, så jag känner att jag behöver er hjälp.

Såhär är det.. När vi köpte huset bestämde vi oss för att välja bort dom beslag som medföljde. Vi var helt på det klara med att vi ville ha en lantlig variant med beslagen ni ser uppe till höger i bild på lådor och knoppar på köksluckorna. Men det är snart 1,5 år sedan och när vi nu står här och faktiskt skall välja så har vi fastnat för en helt annan variant. Den kronade med svart detalj.
 
Tankarna går som så att det vi först tänkte gå i mer lantlig stil, det som har varit vad jag gillat i så många år, men dom kommit att falla bort från mitt tycke och smak mer och mer. Jimmy har aldrig varit där, han är mer för det industriella. Vi drar åt grå, murriga färger på väggar, svart, vitt och trä på inredning och detaljer. Och då vi vill att huset skall gå i enhetlig stil så tvekar vi på om handtagen med halvmånar/knoppar blir för lantliga.

Jag vet verkligen inte vad vi skall välja..
Så jag behöver er hjälp! Huuuur tänker ni om beslagen!?

 
Köket dom skall sitta i:
 
21

Trött lördag

Syskonmatchning helt i POMPdeLUX idag (byxor och kjol på 60% & 70% rea) - hela galet mjuka!!
 
Att jag är väldigt trött just nu har jag skrivit innan. Vissa dagar löper på ganska bra, trots trötthet, men just idag är ögonlocken extremt tunga och jag är alldeles röd i ögonen. Trots tröttheten har jag varit igång och rensat lite grejer här hemma och fått upp några annonser i köp och sälj-grupper på facebook.
 
Jag har fått någon feeling som påminner om boandet som gravid - fast utan bebis i magen. Ni vet när man bara vill rensa, sälja, slänga och byta ut så gott som allt! TV-bänk, säng, soffa, soffbord, byråer, skoskåp o.s.v. Bort, bort, bort! Det är väl den nya känslan i huset som gör att man även vill ställa in nya grejer. Men jag inser ju givetvis att vi kommer ta det pö om pö i takt med att vi bor in oss.

Allt väl med er denna lördag?
Har ni tips på vad man skall äta kanske? Vi har idétorka!!
3