Måndagsförkylning

Älskade lilla med favoritspeldosan från Färg & Form.
 
Hej på er!
Det blev en kopp varm oboy till frukost för att lindra mitt halsont.. Jag är väl medveten om att man inte bör dricka mjölk när man är sådär "slemmig", men jag tycker inte om the, vatten med honung, ingefära och sådant där bra-vid-förkylning.. Jag kväljer mig verkligen! Så varm oboy fick det bli.. Och alvedon!
 
Det har varit en lugn morgon hittills.. Barnens sömn har varit extra besvärlig inatt och dom har vaknat jag vet inte hur många gånger. Huvudvärken jag ligger inne med kommer nog av både sömnbrist och ömmande bihålor skulle jag tro. Colin sover i babysittern nu och Selma myser i soffan framför barnkanalen. Vi skall ta och göra oss iordning ordentligt snart, för trots att det är förkylningstider för mamman, så skall vi faktiskt iväg på besiktning av vårt nya boende idag. Vi var där och tittade innan vi tackade ja till lägenheten, men då var det en familj som bodde där och jag insåg i efterhand att jag faktiskt inte kollade in lägenheten speciellt noga. Så det skall bli väldigt roligt att få se den tom..
 
Nu är det ju så att det bara är ett tillfälligt boende.. Vi har ju vårt radhus som mål. Men att bo kvar i vår lägenhet på 58kvm över ett år till kändes inte aktuellt. Inte för att barnen tvunget behöver egna rum (dom hade kunnat dela, men vi fick tag i en fyra, så nu slipper dom det), men Selma framförallt behöver ett större rum och vi behöver mer plats för förvaring. Möjligen att jag kan plocka hem delar av kontoret också, för jag tror att vårt sovrum är väldigt stort och då kanske jag kan ställa in ett litet skrivbord där. Vi får se! Det var i alla fall var det väldigt skönt att få försäljningen klar i god tid innan och nu kommer vi slippa ta bilen till Selmas förskola. Mycket kommer nog underlättas i vardagen nu..
7

En höstdag utomhus

Helgen har bjudit på helt fantastiskt höstväder och det blev en heldag utomhus för vår lilla familj. Först tog vi en promenad till lekparken, Selma cyklade och sedan beslöt vi oss för att äta lunch i skogen. Så vi traskade till affären, köpte med oss korv, fika, förberedde varm oboy m.m. och begav oss iväg för ett par timmar till utomhus.
 
Härlig och välbehövlig söndag. Nästa vecka får vi nyckeln till vår nya lägenhet, där vi skall bo i väntan på vårt radhus. Vi skall fixa iordning lite och sådär först och vet inte riktigt när flytten går.. Men någongång i november lämnar vi vår trygga vrå här på Herrhagen och beger oss mot en ny vardag. Det känns både vemodigt och så himla skönt! Barnen får varsitt rum och vi kommer att ha en HISS i trapphuset! Förstår ni!? Hiss! Det är lyxigt det..
 
 
2

30% rabatt + fri frakt & retur

Inlägget innehåller annonslänkar
Just nu får ni hela 30% rabatt samt fri frakt och retur* om ni anger rabattkoden "NEWSHOES" här. Perfekt nu när kylan blir mer bitande. Jag har köpt Kavat Yxhult (på bilden) till Selma, vi har haft dom förut och varit jätte nöjda. Idag är sista dagen att utnyttja erbjudandet.
 
 
 
*Erbjudandet gäller vid köp över 699kr.
 
 
2