Vagnen bäddad!

Så.. Det blev till att beställa en liggdel till vårt chassi för någon vecka sedan och under påskledigheten kunde vi hämta ut den på Babyproffsen, snabbt som attan gick det. Finaste liggkorgen i white leatherette och igår bäddade jag iordning den med påslakan från Frank & Poppy som jag beställde på BestKids för ganska länge sedan.
 
Angående vagnen så har vi en vit Super Nitro till Selma sedan tidigare, endast sittvagn och beställde därför den här City korgen. Vi vill inte ha någon syskonvagn då vi ytterst sällan använder vagn till Selma i dagsläget och de gånger hon kommer vilja åka blir det på en ståbräda. Älskar gungfunktionen på liggkorgen när den står på golvet och dessutom är den helt fantastiskt fin. Obegripligt att vi skall köra en liten prins i denna snart, snart..
21

När kommer lillebror?

Selma kom i vecka 39+1 (vilket vi går in i imorgon) - Läs förlossningsberättelsen HÄR.
Men vad tror ni nu då, han är beräknad 4 april? När kommer vår lillebror till världen? Och hur stor tror ni att han är?
 
Jag var 49cm lång och vägde 3860g.
Jimmy var 52cm och vägde 3430g
Selma var 49cm lång och vägde 3205g
 
Gissa på vettja : )
75

Skötbordshörnan

Alltså.. Skall vi verkligen byta såhär minimala blöjor snart igen? Ja.. Byta blöjor överhuvudtaget.. Det känns som att det var så himla länge sedan..
 
Det mesta står klart inför vår lilla bebis ankomst, jag har tvättat delar av hans garderob så han har något att ha på sig första dagarna. Sedan kommer jag nog tvätta allt eftersom.. Jag vet egentligen inte varför jag inte ordnat allt redan nu, det gjorde jag med Selma, men det har inte blivit av helt enkelt. Kommer jag gå gravid i ett par veckor till däremot så har jag något att sysselsätta mig med. Alltid något.
 
Skötbordet är efter Selma och det plockade vi aldrig bort då det varit en väldigt smidig förvaringsmöbel även efter att hon slutade med blöjorna för snart ett år sedan. Föresten är det betydligt längre sedan vi ens använde skötbordet för när hon blev större och körde Up & Go var det liksom lite precis så det gick till att byta blöjorna. Här och var, fort som attan. Vi beställde ny skötbädd, bytte trämobil ovanför och liknande för att göra det lite nytt och fräscht till lillebror. Dessutom fick vi en enormt mysig filt från Libero på Barnmässan förra helgen som jag lade på plats under en handduk. Jag har även köpt ett gäng nya tvättlappar från IKEA som vi använde mycket med Selma, torka spy o.s.v.
 
Föresten så måste jag säga att Liberos nya blöjor är helt galet mjuka!! Fick tester på dom i en babybag och min blöjtårta från babyshowern var fullproppad med just den modellen. Vi har alltid varit en Libero-familj, dom har funkat bäst på Selma. Så det skall bli spännande att få prova dessa också. Otroligt fint mönster också och snart ger vi oss in i den där "bli glad för nytt mönster på blöjorna"-fasen igen. Haha. Herregud vad mysigt allting känns!
 
9