Konflikter och trötthet

Så var tre timmars nattning gjord.. Förhoppningsvis sover barnen för natten. Man kan ju alltid hoppas, men utan garantier givetvis. Det var kanske pricken över i:et efter en intensiv dag att det skulle strula med nattningen. Jag är helt slut, men kvällens uppgift är nu att sätta igång med jobb. 
 
Det verkar som att vår lille gosse kommit in i ett "inte sova middag"-läge just nu. På två veckor har han sovit dagtid enstaka gång, men till största del går det inte alls att få honom att sova. Vilket givetvis resulterar i att eftermiddagarna blir en enda lång kamp. Det är konflikter mellan syskonen, gnäll, frustration och övertrötthet. Men somnar han för sent, somnar han inte om kvällarna istället. Och han är ju egentligen på tok för liten för att inte sova på dagarna, han orkar verkligen inte med. Så fort vi är sysselsatta (exempelvis Leos lekland i förrgår eller badhuset igår) är det frid och fröjd. Men att vara hemma i det övertrötta läget är i princip lika med K A O S !
 
Mycket konflikter överlag hemma nu och jag känner att jag kört fast lite. Men det kanske beror på de berömda faserna.
7

Eftermiddagsfika

Inlägget innehåller annonslänkar från Cellbes.

Jag har gått från att inte inhandla någon form av inredning (i princip) på ganska länge - till att börja fylla upp med nytt och fräsch inför flytten. Våra trogna tjänare IKEA's cremevita arv har varit vardagsporslinet i flera år nu och har, till skillnad mot det rosa och kritvita, ändå hållt sig himla fint! Det trots att dom går runt runt och runt i en familj på fyra. Kan då tillägga att jag har en sambo som tar i för kung och fosterland med kniv och gaffel när han äter (WHYYY!?). Men ja.. Dom börjar ändå bli slitna.
 
Därmed har jag klickat hem denna underbara servis som är marmor-inspirerad. Så otroligt fin!! Dessutom beställde jag guldiga bestick till (då även besticken är sådant vi haft i flera flera år och dom har faktiskt blivit väldigt sunkiga och böjda. Hmpf.. Jimmy!). Kombinationen blev så himla himla fin och jag ser fram emot att få ställa in allting i vårt alldeles nya kök. Bra pris 
 
Tallrikar, assietter, djupa skålar och muggar är det som ingår i varje kit och jag köpte 2 förpackningar så vi har 8 av varje. Ni hittar servisen här hos Cellbes.
6

Juldagen 2017

Hej på er!
Hoppas ni mår bra och har haft en fin julhelg hittills! Det har vi haft tillsammans med många av våra nära och kära. Mini-jul, uppesittarkväll, julafton, massor att äta, kärlek, Tomte, julklappar. Ja men sådär som det skall vara.

Idag tog vi med oss mina föräldrar till Leos lekland. Selma är inne på sitt tredje årskort där nu och det passade ju så himla bra att dom sålde årskorten för halva priset fram till igår, så barnens farmor hade köpt det till dom i julklapp. 5 besök på hela året så har man tjänat in den summan. Jag tycker dessutom fördelen är att man kan åka ditt spontant för ett kortare besök då och då också, istället för att lägga ganska mycket pengar och känna att man kanske behöver vara där mycket längre för att "utnyttja det fullt ut" om ni förstår? Barnen älskar att vara där och vi älskar att röja med dom, så det var en perfekt julklapp!!

Vad har ni haft för er idag då? : )
6