Nya skor

Reklam i samarbete med Jollyroom.


Men gissa hur glad vår tvååring blev när han fick ett par skor med myror på? Så himla söta och jag älskar den bruna detaljen bak. Märket är Little Champs och det blir en perfekt förskolesko framåt tidiga hösten. Superbilliga nu också på Jollyrooms "back to school"-kampanj som ni hittar här
 
Jag skall erkänna det! Trots att vi har en helt magisk sommar och det är fantastiskt att ljuset är vår ständiga vän. Men jag längtar verkligen efter att få plocka fram koftor, mysiga kläder och organisera i barnens rum, renta och sortera inför hösten. Båda två har haft en rejäl växtsprurt denna sommar så nu blir det att rensa ur storlekarna 86 och 110 så gott som helt och hållet! Men nog är det en skön känsla att rensa ur och köpa nytt?

 
 
1

Semesterprojekt!

Hej på er!
Allt väl? Nu har vår första semestervecka knallat förbi.. Barnen har varit lediga i tre veckor redan, men medans vi jobbade fick vi världens bästa hjälp av våra föräldrar som tillbringade dagarna med dom. Guld värt så dom slapp vara på sammanslagningen på förskolan. Det är första sommaren någonsin sedan barnen kom som både jag och Jimmy jobbar heltid, Selma gått mer än 15h/vecka och C skolades in i våras. Tanken var ju att han inte skulle börja förän framåt hösten i början på nästa år, men när jag fick jobberbjudandet på My Perfect Day så kunde jag verkligen inte tacka nej. Såhär nästan ett halvår senare så ångrar jag mig inte en sekund! Även om det känns sorgligt hur mycket mindre man träffar barnen om dagarna.
 
Vi startade i alla fall semestern med ett besök på Toyr R Us och barnen fick välja varsin leksak. För Selma blev det Lego Friends och Colin ville inte ha någonting annat än lera, haha. Gullnosen! Igår fick vi besök av mina föräldrar och Selma och morfar byggde och byggde. På kvällen tog jag och Jimmy över och vips så var sjukhuset klart. Så himla mysig grej att göra tillsammans. Och såklart bra träning för barnen att följa instruktioner och beskrivningar. Det är verkligen inga problem alls för S, hon gör det nästan snabbare än en själv.
 
Hur är läget med er då?

 
1

Back to school - Jollyroom

Reklam i samarbete med Jollyroom.

Vi har vår första semesterdag idag, men faktum är att skolstarten närmar sig och det är dags att återgå till vardag och rutiner för många av oss här i Sverige. Det dröjer ett år innan Selma hoppar in i skolans värld, men hon är enormt intresserad av bokstäver, siffror, matte och liknande ändå.

Jollyroom har en stooor back to school kampanj igång med mängder av artiklar som passar skolstarten. Detta pennskrin fick Selma hem och lyckan var total! Ett eget pennskrin som skolbarnen ni vet? Så fint och rejält i två lager med blyertspennor, sudd, pennvässare, linjal, block, färgpennor m.m. Rekomenderas varmt!

Ni hittar Jollyrooms back to school-kampanj genom denna länk.
 
 
1