Party party!

dsc00434 (MMS)

Party party! Frida har fyllt 25 och det skall vi såklart fira!!:)

6

F r e d a g - natt

Hej vänner!
Kom hem från Janni för ca. 30 minuter sedan..
Vi har suttit och grejat med vårt projekt hela kvällen. Superkul och kommer bli riktigt bra! : ) Fick såklart även snosa på Lilly-gumman idag också. Goa unge! Tänka att en så liten tjej, kan vara så medveten och med! Har aldrig varit med om det i den åldern tidigare faktiskt.. Och då har jag alltid haft samt även har mycket småttingar omkring mig.

För övrigt kan jag säga att jag är väldigt nöjd med mitt mobilköp (än så länge, tvivlar inte på att jag kommer vara lika nöjd med den när paketet kommit, haha). Så det är onödigt att ni ifrågasätter mitt val. Jag förstår inte att vissa av er orkar!! Jag valde gamla modellen för att jag tycker att den är snyggare samt att jag har hört bättre saker om den. Att många redan har den rör mig inte i ryggen (är inte det bara roligt föresten?). Hade den nya modellen av iPhone lockat mig mer - då hade jag köpt den istället, eller hur? ; )

NU skall jag sova.. Imorgon vankas nämligen jobb och det ser jag fram emot. På kvällen blir det 25-års fest för Frida i Storfors. Ser även fram emot det även om det blir ganska lugnt för min del. Jag skall jobba på söndag också, ända fram till nästa fredag. Och nästa helg är det ju dags för bröllop. Jag kommer ha en fullspäckad vecka nästa vecka kan jag säga..

24

iPhone 3GS

Jag hade verkligen inte tänkt köpa mig en iPhone egentligen.. Men efter att jag blippat med, funderat och klurat en hel del den senaste tiden så gick jag iväg och köpte mig en idag. Tyvärr var den slut i lager och kommer därför bli skickad hem till mig när den kommer in igen.. Drygt att vänta dock.. Kanske skulle ha beställt från Tre's hemsida direkt istället :P Längtar verkligen tills den trillar ned i brevlådan nu ialla fall. Fick bli "gamla modellen" för den nya verkar ha fått ganska mycket kritik. Tror företag har lite bråttom att få fram nya prylar att dom tappar kvalitén i all hast.
62