Fika

En fika med mina fina på Sandy's i helgen.
Ett nytt favoritställe i stan där många höstdagar kommer spenderas : )
18

Vinteroverall

Det här med vinteroverall till en bebis under 1 år är lite lurigt tycker jag. Speciellt när det handlar om en bebis som är ganska liten storleksmässigt. Selma är snart 6 månader och har nätt och jämt växt i 62 på bodys. En jacka vi köpte på Kappahl i 68 drunknar hon bokstavligt talat i och enligt kurvan (även om hon följer sin egen) så är hon liten och pluttig. Overallen ovan från Petit Bateau känns toppen, i 62 eller 68 (då det även är med fötter i dessa två storlekar) men jag finner den inte i de storlekarna någonstans. Jag har googlat sönder mig själv snart.. Dessutom är det smidigt med dragkedjorna på varje sida.
 
Just dragkedjorna gillar jag och därför har vi spanat på overallar från mini a ture också, men då saknas fötterna i den modellen. Och dessutom är minsta storleken på just den modellen 68.. Men.. Det får nog eventuellt bli den ändå. Den finns ju för närvarande tillgänglig ialla fall : )
 
Hur kommer ni klä era småttingar i vinter? : )
Och hur gamla är dom?
 
53

Remington Silk

Frisören i den här mamman jublade i veckan när ett paket innehållande hela 5 stylingverktyg från Remington kom med posten. Jag har fått äran att prova dessa och det skall bli väldigt spännande. Idag körde jag på min standardfrisyr, plattat med utbakad luggfläta. Men under veckan skall jag ge samtliga verktyg en chans. Och en videoguide kommer också att komma upp. Några speciella önskemål från er? Lockar, flätor eller annat? : )
 
På tal om chans föresten! Ni kommer att kunna tävla om just samma verktyg här i bloggen. Åh, härliga höst! Vad kul att du är här med nya spännande uppdrag : )
 
28