En lycklig återförening.


Äntligen fick Tyra och Polly träffa sina bästa vänner, Elvis och Texas igen.


Tyra's välkända pose, ni känner väl igen den? ; )


Bus och spring, så gott det gick i det inte alltför fina vädret.


En gruppbild på ostbågarna i kylan.

Jag kan lova er att det är två små trötta hundar som ligger och sover i sin jordgubbe idag.
21

Tack underbara!

Ni som följer bloggen, vet att jag är fullkomligt galen i Gina-jeansen. Jag har letat i butik efter butik och även efterlyst dom i bloggen. Jag fick många svar, dock i fel storlekar. Idag hade dom kommit in på Gina's hemsida igen och jag fick ett par av min älskling! Han tycker att dom är lika snygga som jag tycker, så han sade att han ville köpa dom åt mig. GISSA hur glad jag blev?

Jag passade därför på att slänga med en superfin tisha som jag spanat in ett tag. Gillar ju lite längre, stilrena tröjor med tryck på, den ovan är alltså med andra ord PERFEKT! Nu längtar jag verkligen tills dom droppar ned i brevlådan. Aaah, nätshopping - är det inte underbart?
10

Detta blir mitt nya "hem"

Nu när allt är bestämt, och jag träffats och pratat lite mer "allvar" med grabbarna, kan jag ju lika gärna berätta för er också. Jag kommer att börja arbeta för Pixation.

Det har varit en lång och händelserik dag skall jag säga er och det är med stor glädje och lättnad jag slår mig ned i vår soffa i Storfors igen. Älskling har varit med mig hela dagen och fick träffa Staffan, Peter och gänget han också. Oksana skulle fotas, så fick träffa och slänga några ord med henne också - kul! Känns verkligen kanonbra och jag tror att bloggen kommer bli tio gånger bättre.

Ni kommer fortfarande skriva in lindablom.se, så det blir inga sötrre konstigheter för er, förutom att jag inte kommer finnas på blogg.se längre. Jag kommer få vara med och styra mycket över designen på bloggen, men det kommer bli något helt annat än det jag har just nu. Mer exklusiv!

På torsdag skall jag iväg och fota med Staffan också, lite profilbilder till den kommande designen. Bara det är väl hur fantastiskt som helst? Peter berättade för övrigt att han tyckte att min reaktion när han ringde första gången var ganska rolig. Andra människor brukar skrika som om dom vunnit på bingolotto när dom hör att det är från Pixation, jag var dock hur lugn som helst och väntade på att han skulle säga mer. Antar att det var av ren chock ; )

Vad tror ni nu då?
Verkar det bli bra?
34