Förnyelse förnöjer!

Under kvällen har jag bytt ut de svarta RIBBA-ramarna till vita VIRSERUM.
Passar otroligt mycket bättre till den fina skylten (som jag bytte plats på) och till vår inredning i lägenheten. De svarta ramarna gjorde sig snäppet bättre till bilderna på våra prinsessor, men när man ser det som helhet här hemma är de vita så mycket finare. Sambon håller med : )

12

M å n d a g - kväll

Hej vänner!
Från jobb, till jobb och hem till jobb igen! Men jag är glad att jag tjänar pengar, är så många som går arbetslösa och kämpar för att få komma ut på arbetsmarknaden..

Idag fick jag ialla fall nog på jobbet. Vi har en aningens för liten butik och lager i förhållande till alla produkter och kampanjer vi faktiskt har. Det blir sinnersjukt mycket kartonger och liknande inne på lagret och det går i princip inte att gå in och än mindre få ordning där inne. Så mycket skräp och skit som bara står. Jag och Jonna har pratat mycket på att slänga massa dret under en längre tid - idag tog jag tag i det! Bra blev det visserligen inte, men extremt mycket bättre ialla fall. Inga lådor på golvet, inte överbelamrat med prylar på skåp och liknande. SKÖNT!

Min kära kom och hjälpte mig att bära ut och slänga allting, sedan åkte vi hem till oss. Jag studsade snabbt i hanns mjukisbyxor (det kvittar hur många fina, flickiga och sköna mysplagg jag har, hans är ALLTID bäst), slängde i mig lite mat och nu sitter jag här och jobbar lite till. Skall avsluta tävlingen om en stund och det blir nog fler än 1 vinnare faktiskt : ) Fortsätt delta i en timme eller två till vettja.. Sedan stängs den runt 22:00.
3

M å n d a g

Hej vänner!
Usch.. Känner mig lite bitter idag faktiskt..
Hade en viktigt tid som jag var tvungen att avboka och jag får lägga undan en hel drös Formeli-jobb eftersom att en kollega är sjuk. Jag är inte ledig förän tidigast lördag. Förhoppningsvis slutar jag ialla fall runt 14:00 någon dag i veckan och då kan jag få en del saker gjort på eftermiddagen. Det känns inte alls roligt att vara nystartad och motiverad, men inte kunna lägga den tid på sitt företag som jag hoppats. Men men, timanställning medför en jour-liknande sits och stundvid känner jag mig lite mättad på det. Samtidigt som jag tycker att det är ett roligt jobb och gör mitt bästa för att verkligen göra bra ifrån mig - för det vill jag ju! Min arbetsmoral är alldeles för hög för att inte jobba.

Nåväl.. Skall printa ett par beställningar nu som jag skall posta innan jag börjar. Slutar klockan sju ikväll och misstänker att jag kommer vara lika trött som de senaste nätterna. Jag har seriöst lagt mig i sängen runt 21 och varit helt slut i kroppen. Tack gud för laptop säger jag! Riktigt skönt att kunna få lite gjort innan man somnar..

Glöm inte att jag avslutar tävlingen ikväll!

10