Ny matta i sovrummet

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes .
Missa inte rabattkoderna i inlägget, sista beställningsdag 1 oktober.

Nu när hösten är här börjar det bli ruskigt kallt att kliva på våra golv. Ni vet om morgnarna när man ligger och drar sig extra under täcket och inte vill kliva upp - men inte har några val på grund av rastlösa kids, jobb eller vad det än må vara, haha. Då är det så himla skönt att sätta fötterna på en matta än kalla golv istället. Varför lade vi inte in en direkt? Hur som helst så älskar jag både färgen och mönstret på mattan och den är såååå mjuk och gosig. Selmas första reaktion var att utbrista "Nämen mamma! Vad är det här? Är den ny? Vad fiiiint och gosigt".
 
Söndag 1/10 är sista dagen ni dessutom 15-25% rabatt beroende på hur mycket ni handlar för. Nedan ser ni rabattstegen och tillhörande koder hos Cellbes.

Koder:
1340 ger 15% rabatt vid köp över 400kr.
1360 ger 20% rabatt vid köp över 600kr.
1380 ger 25% rabatt vid köp över 800kr.

 
 
 
Inlägg i 
3

Eftermiddagslek

En tur till lekparken efter att Selma & Melvin slutat förskolan. Vi började i samma mammagrupp när Selma och Melvin var nyfödda, blev förskolekompisar och sedan grannar. Träningsvänner och sedan trillar det in nya sammanträffanden mest hela tiden - nu är vi vänner för livet, det kan jag garantera. Fina människor : )
 
Vi tog en tur förbi Netto och köpte snabbt och enkelt mellanmål. Ibland får det bli spontant och snabbt snarare än nyttigt och bra. Men så lekte kidsen mestadels och åt knappt något heller för den delen. Det började svinkallt, men blev sedan en sådandär perfekt och milt höstdag.

När vi kom hem, traskade J innanför dörren bara minuter efter. Då for jag till Headspot för lite jobb, tillbaka hem, barnen nattade och nu sitter jag här igen. Framför datorn för att få till ännu mer jobb. Jag ligger lite efter med Formeli, så det gäller snabba ryck här ikväll för att få iväg veckans leveranser. PostNord har inte varit att lita på det senaste heller tyvärr, så det har inneburit en del extra jobb för min del. 

Har ni haft en fin dag?
2

T i s d a g

Bilder från gårdagens skogstur med mina små..
 
Hej på er!
Tisdag redan och J är på utbildning, vilket gjorde att han var hemma en stund i morgonens bestyr. Han åker ju alltid till jobbet innan sju annars, så det kändes himla annorlunda när han var kvar hemma imorse. Men välbehövligt, för vi hade vakennatt med Colin.. Han vaknade strax efter 23 och efter två var han fortfarande vaken, likaså jag och Jimmy. I regel sover han bra, men det var väl för att jag öppnade munnen och hyllade det för BVC i fredags, för hela helgen och gårdagen har varit tvärtemo. Sömnbristen börjar därmed göra sig påmind igen. Man vänjer sig fort vid att få sova bra. (Att jag själv sover oroligt och vaknar varje natt är något annat, men då är det ju bara jag själv som är vaken liksom..).

Nåja! Det blev hur som helst en tidig sovning för C idag, han var märkbart påverkad av natten han också. Vi skall dock snart åka iväg till Köp Barnvagn med Lova och Vilde, så vi får se om jag får väcka honom eller om han fortsätter sova i bilen sedan. Så typiskt liksom.. Enda dagarna man har något planerat, så skall det behöva sovas. Ni läste väl om vår fredag förra veckan också antar jag.
 
Nä, nu skall jag ta och smeta på lite mascara och se om jag orkar göra något med håret. Det är inte varje dag kan jag meddela. Ha en fin tisdag allihopa!
1