Välkommen helg!

Idag blev det party på öppna förskolan kan man säga.. Delvis för att fina Therese fyller "typ-23-någonting" och jag och Maria hade ordnat en liten present i form av en Tvetydig tårta med tillhörande kort till Den Tvetydiga mamman, men också för att vi var ett stoooort gäng med massor av lekglada ungar där hela förmiddagen. Allt från små pluttpluttar som exemepvis Sanna och Leon - till 5-åringen W. Fullt ös alltså!
 
När vi lämnat öppna förskolan gick jag och Selma förbi Hanna Larssons konditori för att inhandla fredagsfika. Där satte hon sig i den lilla trappen och höll på att somna. Jag har alltid funderat på hur det går till när småttingarna somnar i tallriken m.m. "Det skulle Selma aaaaaaldrig..." . Men nu vet jag! Klockan är 16:31 och jag skall gå in och väcka henne. Hon sover nämligen fortfarande. Välkommen helg : )
 
13

Kärleken och tacksamheten i sin renaste form

Lilla minimänniska, så liten och oskyldig, men så klok och förstående på många vis. Varje dag tänker jag tanken.. "Hur i helskotta skulle livet med dig kunna vara annat än rosafluffigt, när hela kroppen liksom bara bubblar över av tacksamhet, kärlek och glädje över att just du kom till oss?". Jag undrar hur många gånger jag skrattar åt dig per dag, hur många gånger jag snosar dig i nacken, hur många gånger jag pussar dig på en dag och hur många gånger jag säger att jag älskar dig? Och där kom tårarna.. 
20

Tröttmössa

Herregud! Att jag aldrig lär mig.. Bara för att jag för några dagar sedan skrev att Selma börjat sova bättre igen, så vänder det såklart. Inatt tog priset. Jag satt och jobbade och hon vaknade runt 1.. När klockan var närmare halv 5 var hon och då givetvis även jag, fortfarande vaken. En stund senare totaldäckade vi tillsammans, för att sedan vakna av att en liten tjej ruskar om mig vid kvart i 8 "vaaaaaaakaaaa". Jahapp! Då var det bara att stiga upp då, haha. Jag brukar ändå kunna bita ihop och fungera ganska bra, men idag har jag nästan sluddrat när jag pratat och när vi i eftermiddags satt och höll Selma sällskap vid middagsbordet - somnade jag till! Haha! Helt sanslöst! Jag vaknade med ett ryck och insåg att jag hade somnat sittande, lutande över bordet. Men jag har fått en del gjort ändå! Hämtat ut en stor leverans till företaget, jobbat och nu sitter jag återigen framför dumburken för jobb. 
 
Igår var en lite roligare dag dock.. Då hängde vi med våra vänner Johanna, Vida och Max på öppna förskolan. Det är även därifrån bilderna i inlägget är fotograferade. Älskade små! Det är så mysigt när man märker att barnen känner varandra ordentligt. Det kramas och gosas otroligt mycket, men igår kom Selma även hem med en liten krigsskada i form av ett rivsår på näsan tillverkat av en hungrig lekkamrat. Haha! Det kan svänga fort när man är 1,5 år : )
 
 
2