S ö n d a g e n s & nere på ensiffrigt

Tröja - Ester Eleonora (Isa Couture) | Jeans - Boob
 
För övrigt är det idag 9 dagar kvar till beräknad förlossning.
Undrar just när lillfian tänkt titta ut : )
48

Påsklunch hos svärisarna


Gårdagen bjöd på den årliga påsklunchen hos svärisarna. Vi åkte dit redan i fredags och sov över där, på lördagen kom delar av J's familj och släkt och svärmor hade stått och lagat god mat - i mängder. Äta, äta, äta. Fika, fika, fika, en del godis på det och sedan KRASCH! Palt-koma i soffan för hela högen. Som vanligt med andra ord : )
13

L å n g f r e d a g

Hej vänner!
Långfredagen är här och därmed börjar påskhelgen. Jag vaknade likt en väckarklocka 07:00 även denna dag, precis som jag gjort resten av veckan. Låg och drog mig till 8-halv 9 tillsammans med resten av den tungt sovande familjen. Grejar och plockar lite här hemma idag, men jädrar vilket tryck nedåt jag känner då och då. Har ju haft så till och från sedan ett par veckor tillbaka och tycker nog att det blir mer när jag håller igång. Det gör inte ont på det viset, men det är lite obehagligt ändå. Stödstrumporna åkte föresten på imorse innan jag steg upp och än så länge känns det väldigt skönt faktiskt. Hoppas jag kommer känna att jag verkligen får ut något av det. Igår kväll hade jag värk i vaderna, så J fick massera dom lite.
 
Idag då? Vad kommer långfredagen att bjuda på? Förhoppningsvis en fotografering och sedan iväg till Storfors för en natt hos svärisarna. Men jag försöker att hålla saker lite öppet nu, beroende på hur jag känner mig. Så trist om man lovat sig själv eller någon annan något och det liksom inte funkar för att jag har ont eller så. Den där känslan som man läser och hör om föresten, att gravida känner sig väldigt mättade på just graviditeten i slutet har jag dock inte känt ännu. Även om jag har lite ont i "musbenet" (haha) och andra krämpor som kommer och går, så har jag faktiskt inte känt den där mättnaden riktigt. Men det kommer nog, särskillt om det blir som jag tror, att vi får gå över tiden. Men jag kommer verkligen sakna magen och det här med graviditet sedan och jag är så glad att jag ändå har fått må såpass bra som jag har gjort och verkligen kunnat njuta. Även om det känns helt surrealistiskt och overkligt att det skall komma en bebis till oss. Och längtan, framförallt hos J är otroligt stor nu, han börjar bli otålig och vill att hon skall komma nu. Jag längtar också som en tok såklart, men känner mig väldigt lugn ändå. Funderingarna är dock många.. Vem är hon och när har hon tänkt komma? : )
34