Tillverka - Printa - Packa - Adressera - Skicka
27 tavlor är nu påväg till sina nya ägare : )

20

Detaljer - mitt lilla kontor

Ni får ursäkta dom otroligt dåliga bilerna, fotade med blixt igår kväll när jag prov-satte upp gardinen hemma. Pinnen jag rullat upp dom på är ju, som ni ser, lite för lång, så gardinen m.m. bubblar sig. Den skall jag såklart kapa, men var så ivrig på att få se hur gardinen skulle se ut i fönstret.

Nåväl! Vårkänslorna börjar ju smyga sig på ordentligt och så även suget att förnya lägenheten. Jag började inne på mitt lilla kontor, eftersom att det är där jag tillbringar den mesta av min vakna tid i vår lägenhet. Ut med stjärnorna och in med färger och blommor. Köpte två tyger av märket Tilda på Panduro, ville att dom skulle bryta ganska ordentligt mot varandra, men ändå inte skära sig totalt. Berättade sedan för mammi hur jag tänkt mig gardinen. Sagt och gjort, med mina idéer och hennes kunskap fick vi det precis som jag ville ha det! Det bästa av allt är att om jag tröttnar, så kan jag bara vända på gardinen och få tygerna tvärtom. Kombinerar såklart med en hel drös av Tilda-förvarinsboxar, även dom från Panduro.


20

Vilken härlig dag!

Hej vänner!
Åh vilken härlig dag jag har haft idag!
Vaknade minst sagt tidigt och gick och plockade lite i lägenheten. Fick nämligen besök av tre härliga grabbar från Dalarna. Vi har ett litet projekt på G, ni kommer få se och veta mer längre fram, spännande i vilket fall som helst! : ) Hade en riktigt rolig förmiddag.

Mot eftermiddagen kom min familj hit, pappa fyller år idag så vi här ätit tårta m.m. Mammi har hjälpt mig med en ny gardin till kontoret, så den skall jag ta och sätta upp nu faktiskt. Tror det kommer bli super! Återigen har min design-hjärna och mammas sy-kunskaper fått ihop en riktigt söt gardin.

Lillebror var såklart också här, han ville sitta lite vid datorn och göra tavlor han. Storasyster blev minst sagt glad, haha. Han fick ihop två riktigt snygga och grabbiga tavlor och sedan gjorde vi även en tillsammans med inspiration från "The Boondock Saints". Han hade lite idéer och jag styrde datamusen till dess färdiga resultat. Den blev riktigt cool ialla fall!

Jag fick världens inspiration till att göra om i hans rum, haha. Jag bor inte ens kvar hemma och har en egen lägenhet att fixa och dona i, men jag har världens idéer för hur jag skulle vilja fixa i Johans rum. Han verkade positiv för mina idéer, så nu skall vi bara få klarteckan från mam&pap ; )

15