En kväll med tjej-kusinerna

Jag packade in mig i min lilla pärla och åkte hem till 3 av mina kusiner tidigt ikväll. Julia hade klassfotboll och sedan skulle jag klippa henne.. Ni kan tro att man blir glad när man möts av en snart 2-årig liten tjej som springer mot en med utsträckta armar så fort man kommer innanför dörren, lilla goa Maja

Precis innan vi skulle åka mot Julia's klassfotboll så gick jag till bilen för att hämta min jacka. Maja tätt efter, klättrade in i pärlan och satte sig. Sedan ville hon inte lämna förarplatsen, hihi. Efter fotbollen åt vi lite kvällsmat, Julia duschade och Sussie nattade en väldigt trött Maja. Under tiden så klippte jag av en rejäl bit av Julias hår och hon blev såå söt och mallig : ) Isac höll sig ute på äventyr nästan hela tiden, men lite fick jag allt träffa även honom.
8

Missa inte!

Inom de närmsta minuterna går fler av mina auktioner på tradera ut! :)
SKYNDA FYNDA märkeskläder, skor, plattång o.s.v.
Kom till mina auktioner genom att klicka här.

En kväll hos Miranda

Efter jobbet och hårfixet packade jag och Lina in oss i min lilla röda pärla och drog iväg hem till Miranda. Jag är fullkomligt förälskad i hennes hem.. Ett underbart hus med helt fantastiskt läge ute på landet. Det är avslappninge det!

Där finns det även ett gäng goa djur och just nu även två små kissebebisar. Mitt hjärta förälskade sig än en gång. Var ute i det fina vädret en stund, sedan gick vi upp på Mirres rum och bara var ett par timmar..


28