L ö r d a g

Lilla älskade i mössa och jacka från POMPdeLUX.
 
Hej vänner!
Brrr, sitter på jobbet och fryser just nu. Svinkallt är det! Men jag slutar om en timme, så då blir det till att krypa ned i soffan en stund. Tanken var att jag skulle iväg på avslutningsfest med jobbet, men efter att ha haft Ronja här och slingat och klippt henne så är min kropp helt pajj. Herregud vad jag är känsligare denna graviditet jämtemot den med Selma. Och hur mycket jag än älskar att vara gravid, för det gör jag verkligen, så är det lite trist när man inser sina begränsningar och t.o.m. får avstå saker på grund av dom. Men vi får se hur jag känner när jag kommer hem sedan, det är inte förän ikväll så.
 
Har i alla fall haft en väldigt bra vecka i övrigt, både när det kommer till mående, men även vad vi haft för oss. I torsdags kom min kusin Julia och stannade till igår eftermiddag och vi har såklart haft det hur bra som helst, som alltid. Selma var överlycklig över att ha henne här och sade både en och flera gånger att "mamma, jag tyckej om hon" pekandes på Julia.
 
Nä.. Tänka ned sista timmen var det, sedan blir det ett pass till imorgon innan jag är ledig igen. Det råder delade känslor inom mig när det kommer till att jobba helger, men denna dagen har hittills gått väldigt fort i alla fall : )
4

Bältet med och utan tjocka vinterkläder

Hur bältet sitter med en tjock vinterjacka - Hur bältet bör sitta, hårt mot kroppen.
 
För ett par dagar sedan skrev jag ett väldigt viktigt inlägg om ytterkläder i bilen och idag fotograferade jag lite bilder på Selma i en tjock vinterjacka vs. tunna kläder i bilen. Jag har inte rört bältet alls, bara tagit av henne jackan och ni ser ju hur stort glappet då är.
 
Som jag skrev i inlägget ni kan läsa här så är det viktigt att bältet sitter rätt över axlarna och nära kroppen - hårt! Man skall dra åt bältet så mycket att det nästan känns som att det sitter för hårt och detta är inte möjligt med tjocka kläder, bältet hamnar gärna på snedden och liknande och därmed är säkerheten kraftigt reducerad.  Men som sagt, läs gärna inlägget jag skrev för lite tips på vad man kan tänka på under kalla dagar och barnen har tjocka kläder utomhus : )
 
Sista bilden visar hur bältet bör sitta, så nära kroppen det bara går.
6

#NoHateSE

Minns ni att jag skrev om #NoHateSE-dagen förra året? Det är faktiskt snart ett år sedan och den 4e november är det dags igen. Ni som följer mig vet att jag är en stor motsträvare till just näthat och har skrivit flera inlägg om det samt lyfter ämnet och visar vad jag får motta titt som tätt. Det är aldrig och kommer aldrig att vara okej att slänga ur sig vad som helst på internet, bara för att man har möjlighet att vara anonym och gömma sig bakom en IP-adress.
 
Ni kan också vara med att manifestera #NoHateSE genom att lägga upp en bild med händerna formade som ett hjärta, använda hashtagen ovan samt nominera 3 personer som har gjort något alldeles extra för dig på nätet. Ni kommer få se vilka tre jag har nominerat under kvällen på instagram. Det betyder så mycket!
 
Så kom igen nu allihop! Tillsammans mot näthat!!
Alla bilder kommer att samlas HÄR.