Sista timmarna!


Nu är det absolut sista timmarna kvar att delta i denna tävling!
Vinner du inte jeansen, finns det ändå chans för biobiljetter.
MISSA INTE : )
5

1400:- rikare!


Idag damp det ned ytterligare presentkort i brevlådan. Jag blir lika lycklig varje gång jag ser det där speciella kuvertet. Pupillerna i ögonen förvandlas till systemkameror och likaså allting runtomkring. Snart snart snart skall jag ta och köpa mig min älskade Canon Eod 400d (eller kanske 450d t.o.m?). Jag skall bara försöka spara liiiite till. Det blir liksom som en besatthet att samla dessa presentkort. Har ialla fall fått ihop 3500:- på siba nu.

Imorgon kommer det upp en tävling i samarbete med gratisbio.se där NI kommer få chansen att vinna ett presentkort värde 500:- i valfri butik och 2 biobiljetter! Det vill ni väl inte missa? : )

Registrera er på sidan HÄR och få 75 startpoäng!
11

Hur kommer samhället se ut om 10, 20, 30 år?

En liten följd på detta inlägget kommer nu..

Det känns otroligt bra att jag har ett sådant stort stöd i er, mina fina läsare. Även om jag inte tar åt mig så mycket av det Kissie skriver, så är det ändrå otroligt jobbigt och irriterande att dagligen läsa hennes nedvärderande kommentarer. Nu påstår hon dock i sin egen blogg att allt jag säger är lögn och ATT jag säger det enbart för publicitet. Det gör bara det hela värre för henne själv, med tanke på att allt jag egentligen behöver är hennes IP-adress. Den är inte alls svår att spåra för "proffsen" (som jag är millimeter från att kontakta). Och IP-adressen har jag ju såklart redan, flera gånger om.

Det som skrämmer mig allra mest och som även gör mig otroligt upprörd, är som jag skrev igår, att hon blir mer och mer igenkänd. Hon skall ju dessutom få sitt eget TV-program nu. Då funderar jag på hur folk tänker? Hur funkar hjärnan på människor som anställer en människa som sysslar med mobbning? Hur kommer vårt samhälle se ut, med frontfigurer som beter sig på det sättet? En 17-årig tjej som kastar glasflaskor i marken, filmar och lägger ut på bloggen! Det finns ingen respekt i din kropp, varken för dig själv eller någon annan och det bevisar du gång på gång.

Jag har nästan bara en sak att säga och det är;
- En dag kommer verkligheten ifatt dig, Alexandra och då har du själv gjort den 1000 gånger svårare än det annars skulle vara. Kom ihåg att det inte är någon annan än du själv som får folk att ogilla dig. Är det verkligen värt att få betalt för att folk hatar dig?
37