Campadre - Sportsweek

Tänkte bara tipsa om att det endast är 11 timmar kvar på Campadre's sportsweek. Jag har fyndat en massa nya träningskläder och även ett par skor för nästan inga pengar alls under veckan, perfekt inför höstens nystart alltså, när vi ändå är inne på ämnet träning tänkte jag. Och vad piggar väl upp mer och ger extra motivation än färgglada plagg att svettas i? Perfekt! : ) Casall, Rönnisch, Bagheera, Dcore, Icebug o.s.v. Klicka in här och fynda ni också.
7

Vecka 2 med Emma.

I fredags var jag iväg på mitt andra PT-pass tillsammans med Emma. Underbara Emma.. Hon har någon form av energi runt sig och jag blir liksom glad och motiverad bara hon visar sig. Min löpning har fullkomligt gått åt skogen och mitt samvete för det var såklart inte det bästa. Det beror dels på att, som jag sade till Emma, jag tycker att det är så in i norden sjukt tråkigt. Men även för att jag haft så mycket att göra under veckan, sedan min nya skrivare kom och jag kunde börja försöka komma ikapp allting igen, att jag tagit ut mig totalt. För en gångs skull var jag villig att erkänna att jag var enormt trött efter nattjobb. Jag vaknade inte utvilad, tvärtom, men körde ändå på i samma tempo både dag och natt. Hon bromsade upp mig lite och sade att det kanske inte gjorde så himla mycket att löpningen inte blev av. Faktum är att den inte hade gett ett dugg med en redan så trött kropp, tvärtom, brutit ned den ännu mer. Men jag vill komma igång, lära mig springa och kommer ge det fler försök. Jag måste bara försöka finna en rimlig balans när det kommer till heltid hemma med Selma, heltids arbetande egenföretagare och få in träning och bra kost i allting. Lite i taget! Men jag skall finna en balans!
 
Hur som helst. Passet var sådär löjligt roligt även denna gång och jag brister ut i skratt när det blir tungt och jobbigt. Imorgon är det dags igen och jag LÄNGTAR verkligen efter att komma iväg. Då följer även J med och vi båda skall teckna ett varsitt träningskort på STC för att kunna komma igång och gymma mer regelbundet, även tillsammans. Det tror jag kommer vara både roligt och nyttigt för oss båda, då vi är ifrån varandra ganska mycket, med tanke på att vi jobbar om varandra : ) Det känns även skönt att vi bestämt oss för ett gym nu. Vi har pratat om dom flesta gymmen här i stan och flertalet vänner, som tränar på olika gym har såklart velat att jag skall börja just där. Vi var på möte på Optimal träning innan det öppnade, men nu blir det alltså STC istället. Bra pris och under grovrenovering! Det kommer bli kanonbra tror jag. Dessutom underlättar det när jag har Emma där också. En spännande höst väntar alltså!
10

Blog Sims 4 Challange, del 1 - Skapa en look-alike

I samband med släppet av The Sims 4 har jag blivit utvald att vara med och tävla i tre spännande deltävlingar. Snälla ni, in och rösta på mig HÄR. Otroligt roligt för en tjej som varit en riktig nörd sedan 11 års ålder och det första spelet släpptes på marknaden. 
 
Här ser ni alltså mitt bidrag! En blond, grönögd, glad, familjekär tjej, stora ambitioner och ett jäkla driv till att ta sig någon vart, både karriärsmässigt, men framförallt i mammarollen. Detta i pastelliga och bekväma kläder, tunika, leggings och med ett par svarta ballerina-skor till. Jag i ett nötskal : )
 
Detta är ett samarbete med The Sims.
 
10