Snyggt från VILA


Sjukt snygga toppar från VILA - 199:-/st
En vit, grå och svart tack :D hihi.
Finns att köpas här.

6

O n s d a g - kväll!

Hej vänner!
Här ligger jag raklång i soffan och kollar på x-effect på MTV.
Jag har varit hemma hos Janni och Fredrik under kvällen och hjälpte Fredd att färga håret. Blev mycket bra! Dom bjöd även på god mat och jag fick snosa lite på Lilly som varit iväg och tagit spruta idag. Jag lyckades ialla fall få lilla hjärtat att sova en stund, innan jag fick skjuts hem. På lördag är det jag och J som är barnvakt åt lilltjejen, då J&F skall på bröllop - det ser jag fram emot : )

Annars har jag fått ett helt underbart besked från min kära Jessica idag och ett mindre roligt besked från en annan kär vän alldeles nyss. Det är inte roligt och inte lätt att se sina vänner sårade alltså.. Jävla idioter som gör mina nära och kära illa! Blir så jävla arg!

För övrigt så är kalendertävlingen avslutad och vinnaren, Jonna, är kontaktad via mail. Stort grattis till dig! : )


3

Läsarfråga: Produkter från ICA?


SVAR: Som jag sagt så många gånger innan så rekomenderar jag inte produkter från ICA eller andra "vanliga" affärer. Dom innehåller inte speciellt mycket bra ingredienser och absolut största (överdrivet stor dessutom) ingrediensen är H2O (alltså vanligt vatten).

Kosta på er bra produkter från en frisör (eller bl.a. frisörbutiker som mitt jobb minomin) så kommer ni dels inse vilken stor skillnad dom gör på håret - och hur länge flaskorna räcker (eftersom att du behöver så lite av frisörprodukterna jämfört med "ICA shampoon" som fruktis, Sunsilk m.m.)
35