En positiv sak med denna dag..

.. Min älskade laptop är tillbaka!
Precis som vi trodde så hade fläkten pajjat och den är nu utbytt och allt gick på garantin. En fläkt skall inte gå sönder när man inte har datorn i sängen, soffan eller andra ställen som "täpper till", ialla fall inte inom ett år. Men nu är den som sagt lagad - och inga filer eller program gick jag miste om. Wih, wih, wiiiih!

12

En bitter liten Linda..

Hej vänner!
Jag har varit lite bitter idag faktiskt..
Körlektionerna gick inte alls som jag ville, jag håller på att bli sjuk igen, TV-bänken blir att invänta en vecka till och jag känner mig i vissa fall ganska utnyttjad. Men älskling står och gör tacos just nu, så jag hoppas att jag blir lite gladare om en timme.

Jag funderar på att lägga mig och spela Heavy Rain en stund faktiskt. Jag har blivit helt galen i det spelet - sjukt grymt! J var skeptisk till det, men även han har fastnat i det och t.o.m. prioriterat bort C.O.D ett par gånger. Grafiken är helt sjuk och handlingen under tiden man spelar är som en film, den blir absolut inte tråkig. Underhållning på hög nivå kallar jag det ; ) Men jag skall nog hinna med lite mer bloggande också! Imorgon kommer jag kunna vara med er väldigt mycket (förutsatt att jag inte mår sämre) för då är jag nämligen ledig från jobbet.

Heavy Rain;

16

T i s d a g

Hej vänner!
Dagen började med försovning..
Ni kan säkert förstå att jga känner mig lite bak och fram, upp och ned och helt enkelt ganska sned idag, haha. Dessutom har jag lite ont i halsen - igen! Det var inte lätt att kliva upp från sängen och direkt sätta sig bakom ratten för en lektion, men det var väldigt skönt att köra på morgonen. Alla mina körlektioner har ju legat klockan 16:00 i rusningstrafik och kommer likaså göra i eftermiddag, skönt att slippa köra i rusning.

Nu tänkte jag ta mig en välbehövlig dusch, kika om vi har något dugligt att äta till frukost och sedan slå näsan i teoriboken. Jag är lite bitter idag för TV-bänken vi väntat länge på skulle komma in på lager hos IKEA idag. Nu gick jag in på hemsidan och fick se att leveransen blivit framflyttat ytterligare en vecka. Så jäkla trist att inte kunna börja inreda på riktigt. Men vi får väl försöka få ordning inne på kontoret ialla fall, det vore skönt. Även finna nya gardiner och dukar/löpare till alla rum. På söndag skall jag och ett litet gäng med braiga brudar åka till Ullared - då blir det garanterat shopping. Jag har faktiskt aldrig varit där innan..

53