Höst-wanties!

Jag är så himla sugen på att beställa dessa stövlar och den ljuvliga mössan från Odd Molly på Tullhuset Living. För övrigt har jag snöat in mig på deras webshop totalt, ni vet när man hittar en ny diamant, beställer och sedan är så brutalt nöjd. ÄLSKAR att varje order är packat med silkespapper m.m. Det känns lyxigt helt enkelt och utbudet är såklart fantastiskt fint. Nästa gång jag besöker Västerås blir det en tur till den fysiska butiken : )
9

Välkommen vecka 14

Välkommen vecka 14 ♥ Bilder från vecka 13+3
 
Kroppen: De flesta börjar nu få en liten mage, speciellt om man fått barn tidigare. Hormonförändringar kan visa sig genom att huden på mamman blir mörkare på vissa ställen, kvinnor kan få en vertikal mörk rand från naveln och neråt, oftast försvinner den efter graviditeten. Du kan bli snabbare andfådd eftersom blodvolymen i kroppen börjar öka.
 
Bebisen: Fostret har blivit åtta centimeter långt, mätt från huvud till stjärt. Öronen är placerade där de ska vara och har fått den rätta formen. Alla större organsystem är nu färdiga och njurarna tillverkar urin. Fostret befinner sig nu i en snabb fas av tillväxt. Benen är längre än armarna och det finns gott om fostervatten som fostret simmar runt i. Huden är tunn och genomskinlig, och täckt av små tunna hårstrån.
 
Egna tankar från föregående vecka: Jag måste säga att kväljningarna varit relativt kontrollerade denna vecka om man ser det allt som allt. Men jag har haft några jobbiga incidenter, exepelvis när Selma satt på toaletten och jag fick slänga mig över en skurhink och kväljde mig tills tårarna sprutade. Soplukt, hårspray och andra plötsliga, starka dofter framkallar kväljningarna, och jag har märkt att även kaffedoft inte är någon höjdare. Jag blir snabbt hungrig och behöver äta regelbundet, ingenting är speciellt gott, men inte heller svårt att äta. Viktigt är att jag får i mig lagom mycket och absolut inte för mycket, för då blir jag illamående igen. Jag har fått ett nytt symptom - huvudvärk! Jag har tänkt tanken flera gånger över att det är så skönt att jag inte haft huvudvärk denna gång, då jag hade det väldigt mycket med Selma. Men ja, jag tog ut glädjen i förskott och vips så slog den till. Känner molande värk varje dag nästan. Dricker mycket vatten, men även apelsinfestis. Fortfarande väldigt trött om kvällarna och J är fantastisk som sköter läggningarna varje kväll han är hemma. Jag kan hålla mig från att kissa på nätterna tills tidig morgon, men vaknar oftast någon gång varje natt, är det inte på grund av mig själv, så är det på grund av Selma som kommer in till oss och lägger sig varje natt.
19

Tävling AVSLUTAD!

Som synes så har vi en tjej som är totalt förälskad i Jakes skett Colossus. Och stooort är det, på hjul men en massa roliga funktioner. Kanonen var favoriten hos både Selma och hennes pappa som har skjutit prick i hennes potta, hihi.
 
Därför känns det extra roligt att jag nu fått möjlighet att tävla ut ett skepp till en av er!! Det enda du behöver göra är att berätta vad det är din/dina små gillar med Jake och Piraterna i Landet Ingenstans, musiken, serien, uttrycken, ja vad dom nu fastnat lite extra för bland kommentarerna nedan. Glöm inte kontaktuppgifter som blogg eller mailadress. Avslutas 27 september.
 
För att öka din vinstchans kan du även gå in och tävla hos Disney Junior om ett likadant skepp samt en talande Doktor McStuffins-docka samt ett Miles från Morgondagens-flygplan. Tävlar gör du HÄR.
 
Tävling i samarbete med Disney Junior.
 
Ett STORT grattis till MALIN!
Jag har kontaktat dig! : )
60