L ö r d a g

Vilken välbehövlig, avkopplande dag jag har haft idag. Även om jag har känt mig väldigt hängig, så har det varit väldigt skönt. Jag och hundarna har legat i sängen hela dagen, med undantag för kisspauser, matpauser o.s.v. såklat. Jag tog en värktablett och mellan 17-18 somnade som små barn, när jag vaknade igen kände jag mig lite piggare och hade inte lika ont. Skönt!
 
Nu kom min älskade precis och kröp ned bredvid oss också. Han har varit och jobbat hela dagen.. Snart skall jag dock kliva upp och få lite vettigt gjort. Sedan skall jag nog slå på The Sims faktiskt, hihi. Det var månader sedan jag spelade det och efter att flera av er önskade fler uppdatering om detta så har suget, men inte tiden funnits. Men idag så.. Passar nog på att beställa senaste expansionen när jag ändå är igång.
7

Gripsholm

New England och marin stil är verkligen ofantligt fint! När vi flyttade in här så hade jag tänkt satsa på den stilen rakt igenom och det började vi även med, dock gick det sakta men säkert över till det jag hade i gamla lägenheten. Lite rosa, pastell och blommor. Ja, ni får ju ta del av den stilen ganska mycket här i bloggen.
 
Dagens tips får ialla fall bli Campadres kampanj på Gripsholm. Otroligt mycket fina grejer, alltifrån badlakan, till kuddar och överkast. Mattor, strandmadrasser o.s.v. Till extremt bra priser såklart! Även om vi skall tapetsera över vår stjärntapet i sovrummer, så får jag erkänna att det kliar lite i fingrarna. Jag menar.. 149:- för ett bäddset? Man skulla ha haft en sommarstuga vid sjön, då hade temat varit klart ; )
4

Projekt: Göra Malin blond - steg 1

Idag var det Malin's tur att få sig en liten makeover. Vi påbörjade ett projekt att göra hennes röd/bruna hår blont. Det är mycket färg i hennes längder sedan tidigare och hon hade även en liten utväxt, samt slitna toppar. Vävde in folieslingor och blekte dessa. så nu är steg 1 gjort. Om en tid kommer vi att kunna göra slingor igen och då göra henne ännu ljusare.
 
Med tanke på att hon är såpass varm i sin tidigare färg, kommer det att ta lite tid att få upp slingorna så dom blir riktigt blonda. Jag tycker att det snyggaste (och även snällaste för håret) är att göra just såhär. Börja med lite varma slingor och sedan bygga på dessa allteftersom och givetvis däremellan vårda håret med bra produkter. Dessutom är man hela tiden fin i håret under processen, istället för att göra en avfärgning o.s.v.
6