Mina nya HuntersJa, från TinTinstyle kan vi snacka snabb leverans!
Har fått stövlarna som jag beställde i veckan - och vilka stövlar sedan. Jisses vad sköna dom är! Helt galet! Dessutom har jag ju ett par "innersockor" till som gör att dom sitter ännu bättre på foten, håller värmen och helt enkelt gör dom skönare. Kan inte säga annat än - jättenöjd!

14

Rutstore


Klickade hem detta från RutStore igår - koftan är uuunderbar, blusarna likaså : )

4

F r e d a g

Hej vänner!
Fredagen var fullspäckad av planer redan tidigt i veckan,
men idag blev det en hel del ändringar och nu är den lika fullspäckad ändå. Jag minns inte sist jag hade en dag där jag bara var. Tänk vilken skillnad det är på mitt liv nu och mitt liv för 2 år sedan ändå.. Då bodde jag i Storfors, hade flera mil mellan mig och mina vänner och familj, inget jobb förutom bloggandet och alla dagar var dagar utan något speciellt att göra. Jag uppskattar så mycket mer att komma till byn nu för tiden, det är avslappnande!

Nu önska jag att dygnet hade mycket fler timmar, då jag inte alls hinner med allt som jag önskat göra. Jag jobbar, driver eget företag, träffar mina vänner och familj nästan varje dag och bara grejen med att jag har körkort och egen bil nu gör allting så mycket enklare. Och att vi dessutom bor i Karlstad igen och har nära till allt skall vi inte ens prata om. Jag är så mycket lyckligare! Sedan är det klart att jag saknar stunder i Storfors också. Jag hade så mycket mer tid att träffa min skrutt Elin exempelvis..

Solen i ögonen, gårdagens härliga höstdag!

9