NU KÖR VI!!

Dags för en dag och kväll på jobbet!
Ser verkligen fram emot den här Tjejkvällen.
Kom ned till stan vettja - öppet till 21:00 ikväll.
Gratis styling i Duvanhuset mellan 18-21, jag och chefen lochar/plattar7fixar hår.
Ni får inte missa alla erbjudanden heller!

9

Mina bootsNi är många som undrar vart mina skor kommer ifrån, så jag kan ju lika gärna berätta det i ett inlägg. Dom köpte jag på Skopunkten (förra säsongen) men exakt samma modell finns även i år. Finns både i butik och på webben. Finns två olika modell, men med högt skaft och en med lite lägre - jag har de med högre skaft, 399:- kostar dom.

16

Gorgeous Straightener


Imorgon kommer vi stå och styla helt gratis utanför minomin (duvanhuset, Karlstad. "bredvid apoteket"). Vi kommer att använda oss av Gorgeous-stylingtänger och då får ni även möjligheten att inhandla dom med 20% rabatt, ord. pris ligger på 1399:-. Tillgängliga färger: Rosa, röd, svart och en vit limited edition (ca. 150:- dyrare). Kom in och titta och få håret stylat vettja!!


Design, teknologi och skönhet i ultimat kombination.
Det nya Mark 5-järnet från Gorgeous är ett av de mest tekniskt avancerade stylingjärnen som finns. Koreansk teknik med flytande keramiska turmalinplattor kombinerat med mikrosensor-kontrollerade keramiska värmare gör att järnet når optimala. 210°C på några sekunder, vilket ger perfekt kontroll och prestationsförmåga.

Den specialdesignade formen skapari läckra lockar och ger vågor och volym. De unika diamantinlagda handtagen kombinerar snyggt utseende med sann professionell prestationsförmåga. Vackert förpackad med kompletterande butikspåse och Värmeskyddande matta och även en tillhörande väska.

EGENSKAPER
• Koreansk teknik med flytande keramiska turmalinplattor
• Mikrosensorkontrollerade keramiska värmare når 210°C på sekunder
• Anti-syra, anti-alkaliska plattor
• Smart teknologi med autoavstängning efter 45 min
• Unika diamantinlagda handtag
• Kompletterande butikspåse och värmeskyddande matta
• Ett års fabriksgaranti

18