Det växer så det värker

Bilder på magen i slutet på vecka 13 (12+5)
 
Söndagar är dagar då jag bestämt mig för att fotografera min mage och därför kommer bilder i outfiten ovan komma upp varje söndag. Egentligen går jag in i ny vecka på tisdagar, men då dyker det istället upp i den här kategorin  med lite andra bilder, ett projekt som jag dragit ihop med fotografen Emma. Hon skall hjälpa mig att fotografera magen under graviditeten och detta gör det lite roligare för mig att sedan göra min allra första fotobok.
 
Nåväl, jag och älskade har skrattat gott när vi jämfört bilderna. Det är inte konstigt att jag har haft relativt kraftiga ligamentsmärtor denna veckan. Magen har ju verkligen växt till sig.. Helt otroligt egentligen, för man märker inte skillnaden själv när man ser den varje dag. Det blev så uppenbart när man får det såhär svart på vitt. Och jag tror verkligen att jag började fotografera i rätt vecka. Det här är så spännande!
 
Skillnaden mellan vecka 12 och 13.
45

Första kläderna ♥

Igår var vi på stan tillsammans och tog även steget till att köpa de första kläderna till vår lilla bebis. Jag njuter verkligen av att gå och spana på alla kläder i mini-format, det har jag alltid gjort. Men när tanken slår mig att det faktiskt är vårt barn som skall ha dom här kläderna på sig så slår hjärtat ett extra slag. Det är overkligt fortfarande och kommer nog så fortsätta.
36

What To Expect When You're Expecting

Som vanligt så är jag helt slut om kvällarna när klockan slår 21 och därför har jag krupit ned i sängen efter en myskväll med älskade fästmannen. God mat som lagats tillsammans och sedan åt vi framför Fångarna på fortet.
 
Nu har jag som sagt bäddat ned mig i sängen med en liten (och faktiskt första) godispåsen sedan jag fick plus på stickan. Men herrejisses vad jag tydligen har bytt godissmak. Mycket surt och INGEN choklad.. Hundarna ligger här bredvid med ett varsitt hund-kyckling-ben och mumsar dom också.
 
Vi skall se filmen ovan - What To Expect When You're Expecting.
 
30