Mors dag 2015

Vår tredje mors dag tillsammans, mitt hjärtas fröjd och glädje.
 
Full fart dagen lång och den avslutades på bästa sätt genom att, som vanligt, fira eftermiddagen tillsammans hos min farmor och farfar. Tradition varje mors dag med massor av gott att äta, kanske alldeles för mycket t.o.m. men framförallt att umgås med dom som betyder så otroligt mycket. Vädret var betydligt kallare än de tidigare två.
 
Selma valde både kort och blommor till sin mormor idag.. Vi frågade vilken färg blommorna skulle ha "eeehm.. JÅSA" svarade hon varpå jag frågade om hon ville ha någon mer färg.. "mmmm.. DUL". Älskade lilla vän, det är så roligt att hon är delatig i allting nu. Att hon leker och följer mina kusiner likt en svans och ser upp till, härmar, sjunger, dansar och bara är världens goaste lilla tjej.
 
 
6

Dagens

Klänning, Odd Molly - TullhusetLiving | Spetskofta - H&M | Halsband - H&M | Tights - GT
 
Jag skall erkänna en sak.. Sedan Selma kom väljer jag noga kläder om morgnarna, matchar ihop och inspireras/provar nytt. Sedan när jag skall klä mig själv.. Så blir det liksom inte samma noggrannhet. Men ni har efterfrågat bilder på mina klädval också, många gånger.. Under lång tid. Så idag passade jag på att be Jimmy knäppa några stycken : ) Jag skall se om jag kanske kan hitta tillbaka till detta, kanske inte varje dag, men någon gång ibland. Fullkomligt älskar detaljerna i min klänning för övrigt. 
5

Dop för Wilma

Nu är vi på dop för lilla Wilma, vi har med oss ovanstående presenter. Tavlan har jag gjort, finns på min webshop Formeli, kaninen beställde jag av en fantastisk tjej på instagran, Linnéa. Och klossarna köpte jag på Pricken. Ett litet ihop-plock precis som jag tycker om att ge bort.
 
12