T i s d a g

De ljuvligaste små händer och fötter som finns tillsammans med mamma och pappas händer.
 
Hej vänner!
För ett par dagar kände jag ett rejält "kli" i näsan och nog skulle det eskalera till hundratals nysningar och kli i halsen. Idag, eller snarare inatt då S har någon tillväxtperiod nu och faktiskt har vaknat om nätterna sedan snart en vecka tillbaka, kände jag mig inte alls pigg. Jäkla skit! Tung som attan i huvud och bihålor.. Jag hoppas att det är snabbt övergående. Att vara sjuk i detta underbara väder vill jag verkligen inte! Tack och lov regnade det gott idag.
 
Selma sover sedan över 1 timme tillbaka och jag skall fortsätta få lite jobb gjort. Idag kom föresten en leverans med dopgrejer och även en hel del andra paket som jag skall ta och visa er under veckan. Vissa nödvändigheter och andra prylar inför kommande babyrummet. Vi trotsade även sjukdomen och åkte till Stuvbutiken med mamma ikväll och tittade på tapeter till deras (och mitt) kommande kontor och till Selmas blivande rum. Jag har kärat ned mig i en helt ljuvlig och ganska stilren tapet som skulle passa så bra som fondvägg här. Och till kontoret hos mamma och pappa spanade vi på två andra fina tapeter. Nu hoppas vi att min kära pappa ger tummen upp också! Det är jag som har dragit igång renovering i båda hushållen nu, hihi.
10

Välkommen till vår BLOPPIS!

Välkommen till vår lilla bloppis klockan 20:30!
Den kommer att uppdateras allt eftersom och givetvis säger jag till när det är dags för påfyllning. Men så länge har jag proppat kategorin "Barnkläder storlek 50-68" med fina plagg. Ta en kik, det är först till kvarn som gäller!
27

29 juli 2012 - 29 juli 2013

Idag är det ett år sedan jag tog det där testet på bilden ovan. Ett plus som skulle förändra vårt liv för alltid! Så efterlängtat, så önskat och så känslosamt när det visade sig den där morgonen. Där satt jag på golvet i badrummet och skrattade och grät om vartannat. Vilken magi att sedan på eftermiddagen få berätta för den blivande pappan.
 
Och i följande 9 månader skulle magen växa sig större och större vecka för vecka. Omöjligt att greppa att där inne låg vårt barn. Vår bebis. Vår dotter! Du hickade, du sparkade, du bökade och knödde. Men inte kunde vi  föreställa oss vad som komma skulle. Och det med besked! En förlossning på 1 timme och 40 minuter...
 
... Och ut kom du! Det vackraste våra ögon någonsin skådat och du tog våra hjärtan med storm. Alltid skall vi skydda dig, alltid skall vi sträva efter att göra det bästa för dig. Från den dagen, 29 juli 2012, prioriterade vi dig högst!
33