Lite barnvakt

Hej vänner!

Förmiddagen/eftermiddagen har tillbringats hos mamma&pappa tillsammans med kusinerna.
Farbror med fru kom hit med sina tre skruttar, Isac, Julia och Maja. Dom skulle iväg till IKEA en sväng och då stannade barnen här, superkul! Lilla Maja var hos mig heeela tiden, lite mat, lite blöjbyte med mest en massa myspys och sömn. Julia satt och pysslade för fullt och Isac spelade Nintende DS.


Min blivande guddotter och jag : )


Efter ett tag kom även morbror och kusin Victor hit. Victor och Isac skall nämligen sova här hos mamma och pappa ikväll. Man blir så glad av att ha alla "småttingar" runt sig, nu är iofs inte alla så små längre men.. För mig är dom ändå alltid småkusinerna :D Haha, det blir väl så när jag själv är 21år och inte kan fatta hur tiden kan gå så fort och hus barnen kan växa så satans fort..


Fr.v. Isac, Victor och Julia

23

I love Pupstore!

Idag kom min beställning från underbara Pupstore. Åh vad jag älskar den butiken, dom skickar nämligen alltid med lite extra presenter till Tyra och Polly (som de små tidiga julklapparna ovan). Ni kan ju gissa om det doftade gott i kartongen också. Med i paketet låg även mina beställningar från TIGI Pet Head och Puppia.

Produkterna;
Pet Head by TIGI - Dirty Talk Shampoo
Pet Head by TIGI - So Spoiled Conditioner
Dom luktar heeelt fantastiskt och det skall bli kul att prova dom på mina småttingar - recension kommer såklart.

Tröjorna var jag lite skeptisk till när jag lade beställningen, dels för hur dom skulle sitta på mina småttingar, men även hur tjejerna skulle gå och röra sig i dom. MEN när jag provade tröjorna blev jag överlycklig! Dom sitter nämligen kanonbra och T&P (framförallt Polly) trivs som fisken i vattnet med dom på kroppen. Inte för tighta, inte för lösa och framförallt - varma och gosiga! Äntligen någonting vi kan ta på när dom svinkalla dagarna/kvällarna är här.
Klicka här för att komma till
Pupstore.

27

I love my Converse!


Ni ville se hur skorna ser ut på - då fixar såklart lilla Lily det :D

57