Alla hjärtans dag!


I mina ögon innebär alla hjärtans dag lite extra mys. I år infinner den sig dessutom på en lördag och det klappar denna mamman i händerna för - en heeel dag tillsammans! J har alltid tyckt att den varit totalt överskattad, jag vet, jag lever med en riktig romantiker, haha. Men som sagt, även om man skall tänka på att visa kärlek alla dagar och att "valentines" i många ögon bara är ett jäkla jippo för att affärerna skall sälja mer, så kommer jag ge mina älskade en varsin gåva, krama och pussa lite extra på dom och ja.. Bara fira hjärtedagen. För det är mysigt!
 
Selma kanske får en välbehövlig pyjamas och lite hårspännen som hon älskar att sätta undan luggen med. J skulle troligvis bli glad över en stock snus (bläää, haha), kalsonger eller något annat som "går åt" - men jag trillade över Köpenstjärna och föll pladask. Gud vilken mysig grej!! Inte bara som en alla hjärtans present, men om man har idétorka på bröllops/doppresent eller vad som helst egentligen så är ju tanken av att ha fått "en egen stjärna" med karta o.s.v. jätte sött ju och betydelsefullt. 
 
Vad tycker ni om alla hjärtans dag? Skänker ni någt extra till någon du tycker om i form av fysisk handling, fina ord eller gåvor? Eller tycker ni bara at det är ett påhitt?
 
22

Livet går vidare..

Att vända ryggen till och göra det man finner glädje i..

"Det som inte dödar, härdar. Lägg ingen energi på människor som inte är värda det. Det är osäkerhet och avundsjuka som driver människor till näthat". Ja.. Och en massa andra klyschor därtill. Jag var helt färdig med offentligheten, med bloggen och instagram för ett par dagar sedan. Det fick vara nog! Men ju mindre ledsen jag blivit, desto mer har tankarna gått åt att tänka på det positiva med bloggen. Jag har övervägt - för och emot, ja, det positiva överväger det negativa. Men så har tankarna även gått "fast är de negativa tingen verkligen värt det ändå?". 
 
Det gäller inte bara rent ekonomiskt (bloggen har ju varit en stor del i att jag kan vara hemma med Selma såhär), men framförallt så älskar jag det här som jag gjort sedan 2007, det är ju ett stort intresse och en ambition, ett jobb. Och så har jag nog någon form av bekräftelsebehov också, för att höra från er omtänksamma människor (som trots allt är betydligt fler än de som sågar mig) betyder faktiskt väldigt mycket för mig. Responsen jag har fått den senaste veckan har varit fullkomligt otrolig och i onsdagskväll satt jag och grät, jag var så rörd liksom. Obegripligt och överväldigande hur många som engagerat sig i det här och jag är så otroligt tacksam för det. Tack till varenda en av er, jag vet inte vad mer jag skall kunna säga er <3
 
Det var väldigt hårda ord att läsa om sig själv, det jag mottog förra helgen, flera hundra dessutom. Och jag tror inte att dom människorna som inte har sett det som skrevs kan förstå i vilken grad det faktiskt var. Tydligen inte de mammorna som skrev det heller (som i efterhand förnekar och gör det till en situation som handlar om att det är synd om dom själva, trots att hundratals konkreta "bevis" finns). Dessutom var det andra gången jag blev smutskastad i en sluten facebookgrupp, startad av samma person och fler faktorer utöver det gjorde helt enkelt att jag bröt ihop. Men nu har jag borstat av det mesta av smutsen från mina axlar och knallar alltså vidare.. 
 
Trots att jag verkligen behövde och tyckte att det var skönt med en paus ifrån sociala medier,  så är jag är inte helt färdig här helt enkelt.. Så jag ger det lite mer tid. Och vilka förändringar det kommer innebära överväger jag fortfarande, kanske sker dom allteftersom - men just nu låter jag hjärtat styra.
 
51

Hey ho - Let's go! Med Nutriletts stegräknare..

Idag har jag börjat räkna steg med Nutrilett. Eh jaha? tänker säkerligen ni.. Men det är nämligen så att dom har släppt en helt ny app (den kan ni ladda ned här) - otroligt smart som med hjälp av gps:en i telefonen hjälper till att räkna steg/meter man går.
 
Tanken är att jag med hjälp av denna app skall uppmuntra mig själv till vardagsmotion, gå mer till affären än att ta bilen om man ändå inte skall handla så mycket o.s.v. Med hjälp av Nutriletts stegräknare skal jagl gå ett marathon - alltså 42 195 meter!!) och sedan se hur lång tid det tar innan jag gjort detta. Var tror ni? Hur lång tid kan det ta? Kan inte ni också ladda ned appen och hänga på? - den är givetvis helt gratis. När man gått ett marathon så får man dessutom en fin bonus i appen.
 
Förutom den grymma appen har jag fått möjlighet att testa en hel drös med mellanmål. Jag börjande med en Chocolate chip cookie bar - och swosch sade det så var den slut. Herregud så god!! Jag vill poängtera att detta alltså är mellanmål och inte något substitut till lunch, middag o.s.v. Och INTE för att gå ned i vikt. men det kändes på riktigt som att äta en snickers eller liknande och då är jag kräsen när det kommer till bars och shakes av olika slag. 
 
Detta är ett samarbete med Nutrilett och kampanjsidan finner ni här.
3