Älskade barn!

Min älskade dotter och min bästis mini-plutt Leon. Idag tillbringade vi nämligen vår dag hos Malin m. familj igen. God mat, nyföddfotografering, skratt, prat och bebissnos. Och röj på en ettåring som babblar järnet just nu, så himla häftigt. Och vad rolig hon är den där tjejen vi satt till jorden! Älskade barn vad ni skänker glädje i våra liv.
21

En dag i Mariebergsskogen


Idag tog vi med oss Selmas mormor och morfar till Mariebergsskogen. Förra året var vi där på deras första semesterdag, tog en varsin magisk glass - såhär såg det ut. . Idag gjorde vi en favorit i repris med ett litet barn istället för en ammande bebis, som givetvis ville smaka på våra glassar. J var också med och ja. Det var precis lika gott idag, om än sjukligt mättande. Åk dit om ni inte provat, Karlstadbor. Lite nämare än exempelvis mormors glasscafé i Lysvik (som jag också vill besöka någon gång).

En liten rolig grej är att dagen till ära (2 år sedan plusset) droppade bodyn Selma hade på sig förra året, ned i brevlådan i större storlek idag. Sååå fin! : )

 
13

Djurtokig!

Ni kan tro att vår lilla djurtokiga tjej tycker om att leka med dessa bedårande leksaksdjuren från Scleich. Härmar deras läten, plockar med och bara tycker det är superkul : ) Tummar upp för välgjorda figurer.