Påskafton

G L A D  P Å S K!
Hoppas ni haft en fin påskafton allihopa! Här har det varit lugnt då Colin fortfarande har feber. Men påskharen var givetvis på besök även här med ett varsitt ägg, målat påskbrev, påskmat, och en liten påskpromenad med två fräkninga barn. För att inte tala om hur mycket besök vi har fått av påskkärringar under dagen, så mysigt!

Det blev en fin första påsk i huset, men nästa år hoppas jag att vi kanske kan fira lite större och att vi får vara friska allihop. Än är det ju inte riktigt över, men imorgon skall jag troligtvis ställa mig och baka hela dagen, för är barnen friska vankas det barnkalas till veckan - vi har snart en femåring och en tvååring i huset.
 
Kram på er!

 
1

Påsken flyttar in

Hej på er!
Allt väl denna långfredag? Här väntas 4 dagars lediget för min del och det påbörjades igår kväll på bästa möjliga sätt. Jimmy var borta med en kompis på stan, när klockan var 19:10 sov båda barnen och jag hade soffan, TV:n och lugnet helt för mig själv - med sällskap av Tyra såklart. Den tiden helt ensam uppskattar jag verkligen, allra mest när barnen faktiskt är nära, men inte gör så mycket väsen av sig, haha.

Igår flyttade lite påskpynt in hos oss. Två påskrisbuketter som vi dekorerade med fjädrar, fina snittblommor, men så mycket mer än så blir det inte i år. Har ni tips på snygga påskpynt får ni gärna tipsa mig om det, för inför nästa år skulle jag vilja plocka in lite mer snygga grejer. Inte de traditionella med mycket färg och liknande, utan kanske lite mer stilrent och industriellt. Älskar påskfåglarna från dbkd exempelvis.. Tipsa gärna!
 
Nu skall jag snart bege mig ut på altanen för att plantera en hel drös med sticklingar. Nu har även mina elefantöra-bebisar börjat föröka sig och den ni ser på bild bredvid påskriset nedan var en liten sådan från början. Så himla roligt.
 
 
2

Nya favoritlampor

Inlägget är reklam och innehåller annonslänkar för Cellbes.

Jag tooook älskar våra nya lampor från Markslöjd. Ställde två stycken i vårt vardagsrum och min tanke är att dom kommer passa ännu bättre där inne när vi köpt alla nya möbler. Har utöver det även börjat klura på vilken färg vi skall måla på väggarna. Är lite sugen på att byta ut vissa av dom vita väggarna på nedervåningen till några andra dova toner. Men först skall vi försöka knäcka koden på hur sjutton vi skall möblera där inne.. Sjukt svårt..
 
TIPS! Just nu har Cellbes  sin stora rea med upp till 50% rabatt på kläder och inredning. Ni kommer till kampanjen här.
 
 
1