Unicornpulka

Inlägget innehåller reklam för Coolstuff.
 
Men ni kan ju gissa om lyckan var total när det levererades en uppblåsbar unicornpulka härom veckan? Vi har dessutom en perfekt pulkabacke på tomten, så det blev att ta på hjälmar och bege sig ut för att åka. Ni som följer oss på instagram har säkert redan sett det, haha. Det gick så fort och barnen skrek av skratt.
 
Men.. Det blev en hel del buttra miner också då vi bara hade en.. Vad tänkte jag ens där? Så det dröjde inte länge förän det blev ett köp av en rosa flamingo-pulka också. Alltså som vi skrattade här ute, haha. Utöver att det kan vara den roligaste och sötaste pulkan jag sett, så funkar den enormt bra som myspöl också. Fråga Colin ; )
 
 
4

Fredag igen

Och så var det redan fredag igen.. Jag begriper inte hur fort dagarna, veckorna, månaderna går! Ännu fortare sedan jag började jobba 70% dagtid på My Perfect Day. Snart fyller barnen år.. Fem och två.. Galet!!
 
Tack för responsen i förra inlägget föresten! Det uppskattas verkligen och det är roligt att höra att det ni vill läsa om - är det jag tycker är roligast att dela med mig av. Vardag, barnkläder, inredning, foto, tankar och såklart lite samarbetsuppdrag på det. Inredningen kommer att komma allt eftersom, men just nu har vi mest bara låtit allt vara.
 
Först på tur ut är inredning till våra garderober. Insidan var totalt värdelös när vi flyttade in och det är så mycket förvaring som går till spillo. Därför har vi kollat oss runt efter olika system. Elfa, Mirro, m.fl. Ritade upp både Elfa och Mirro och fick en offert på det, men i och med att det är så mycket mer vi behöver, typ NU, så började vi igår överväga IKEA istället. Någon av er som har erfarenhet av Algots hyllsystem? Det skulle innebära en prisskillnad för oss på omkring 10.000-13.000kr och det känns ju såklart betydligt bättre.

Dela gärna mer er av era garderobstankar ;)
 
 
7

Fredag

Dagens lilla stora blivande femåring.
 
Hej på er!
Fredag och det innebär att jag jobbar hemifrån. Måndag till torsdag tillbringar jag på My Perfect Day sedan lite mer än en månad tillbaka och jag trivs helt galet bra. Men det gör såklart också att både hemmafix och blogg står väldigt stilla. Jag tillbringar tiden jag har hemma på kvällarna med barnen, kvällarna med formeli och sedan däckar jag, haha.
 
Men i takt med att det blir ljusare om kvällarna skall nog nog finna både motivation och inspiration till bloggen. För suget har jag! Det är mest bara att dagarna ser likadana ut, så det finns kanske inte så mycket att bjuda på överlag?

Kan ni inte komma med lite önskemål på vad ni skulle vilja se?
Så vi kan försöka damma av den här bloggen nu inför våren..
13